'Silah çalışsaydı kocam ölmüştü'

Pınar Altuğ, Yağmur Atacan’a saldırıda bulunan kişinin serbest bırakılmasına isyan etti: “Eşim silah çalışmadığı için kurtuldu”

'Silah çalışsaydı kocam ölmüştü'

Birçok farklı projede oyuncu, sunucu, reklam yüzü olarak yer alan Pınar Altuğ, geçtiğimiz günlerde yine hünerlerini sergiledi. Altuğ önceki gün katıldığı davette, tasarımını yaptığı takıları görücüye çıkardı. Davet sonrası gazetecilerle sohbet eden güzel oyuncuya geçtiğimiz günlerde katıldığı bir pijama partisinden fotoğraf paylaşması üzerine takipçilerinden ağır eleştiriler alması soruldu. Altuğ, "Düzenlenen parti bir konsept partiydi. Otelde herkesin odasına o pijamalardan bırakmışlardı. Aslında pijama giyenler değil, normal giyinenler dikkat çekti. Bazıları tabii ki de bu durumu anlamadı. Boşverin anlamasınlar zaten" dedi. Pınar Altuğ, geçtiğimiz yıllarda eşi Yağmur Atacan'a silahlı saldırıda bulunan kişinin yargılandıktan sonra serbest bırakılmasıyla ilgili de şöyle konuştu: "Ailem için endişe duyuyorum. Kolay bir durum değil. Benim kocam ölümden döndü. Silah çalışmadığı için kurtuldu. Yoksa şu an aramızda olmayacaktı. Allah onu bize bağışladı. Avukatlarımız davaya devam ediyor. Adli raporlar bir kez daha üst kurula gitti. Kesinleşmiş bir cezası olmasına rağmen o şahıs serbest bırakıldı. Bu durum bizi çok üzüyor."

Günaydın

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.