100 bin lira istiyor!

Avukat Aslı Çelik Hatemi, Mustafa Ceceli’nin eski eşi Sinem Gedik’e dava açtı. Hatemi; Gedik’ten etik dışı davranış talebi ve haksız yere azilden 100 bin lira istiyor.

100 bin lira istiyor!

Mustafa Ceceli, yaşadığı boşanma sonrası yaptığı açıklamada, Selin İmer'le çekilmiş fotoğraflarının basına sızdırılmasından eski eşini sorumlu tutan ifadeler kullanmıştı. Önceki gün konuyla ilgili ilginç bir olay yaşandı. Ünlü boşanma avukatı Aslı Çelik Hatemi, Ceceli'nin eski eşi aleyhine dava açtı. Dava yakında görülecek.

Hatemi, Sinem Gedik'in kendisine boşanmak için başvurduğunu, sonra kendisini haksız yere azlettiğini söyledi. Ayrıca Gedik'ten, anlaşmalı boşanma gerçekleştikten sonra davaya konu olmamış birtakım delillerin, avukatlık etik kuralları ile bağdaşmayan şekilde gündeme getirilmesini talep ettiği için 100 bin lira tazminat talep etti.

Günaydın

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.