Amerika yolcusu

Sevilen oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer, önceki gece Zeynep Beşerler ve Emir İçgören çifti ile Ortaköy Yat Kulübü’nden çıkarken görüntülendi.

Amerika yolcusu

Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tatlıtuğ, rol aldığı dizinin bu hafta final yapacağını söyledi. Amerika'da sinema filmi çekeceğinin müjdesini veren oyuncu "Uzunca bir tatil yapıp işlere öyle dönmek istiyorum. Çekimlerini Amerika'da gerçekleştireceğimiz bir sinema filminde yer alacağım. Çekimler yaklaşık 1.5 ay sürecek. Ayrıca iki sinema filmi görüşmemiz de devam ediyor. Türkiye'ye dönünce Ocak sonu gibi bir filme daha başlayacağım" dedi. Oyuncu, diziden aldığı ücreti artırdığına yönelik çıkan haberleri de yalanladı. Tatlıtuğ, "Doğru bir haber değil. Benim daha dizi projem bitmedi. Ayrıca yeni bir dizi projesi de gelmedi" dedi. Öte yandan yeni bir tekne arayışında olduğunu doğrulayan Tatlıtuğ, eşiyle birlikte aracına binerek semtten uzaklaştı.

Günaydın

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.