Elif Gönlüm'ün makyaj güncesi

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden biri olan Elif Gönlüm, giyim stilinde olduğu gibi makyajında da doğal ve natürel duruşu seviyor. Cildine çok iyi baktığını özellikle belirten Gönlüm, makyajda abartıdan kaçtığının da altını çiziyor.

Elif Gönlüm'ün makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İŞLER FIRAT
Fotoğraflar: Emrah ABİ

Ünlü basketbolcu Kerem Gönlüm'ün, doğal güzelliğiyle dikkat çeken güzel eşi Elif Gönlüm ile kuaföründe buluşarak makyajını mercek altına aldık. Gönlüm için makyaj demek, doğal dokunuşlarla taze bir görünüm yakalamak demek. Cildine bakımlar, nemlendiriciler, temizleyiciler ve tabii ki beslenme yöntemiyle çok iyi baktığının altını çizen Elif Hanım, kapatıcı kullanmayı da sevmiyor.

KAŞLARIMI BOYARIM
"Makyajda olmazsa olmazım kaşlarımı boyamak. Çünkü kaşlarım doğal, hiçbir işlem yok ve dolayısıyla boşluk vs. olduğunda boyuyoruz. Tom Ford'un espresso tonundaki kaş kalemini seviyorum. Rimel tercihim Mac ama en son Gucci'nin rimelini aldım ve çok beğendim. Yurtdışına seyahate gittiğimde kirpik taktırıyorum."


DUDAKLARIMDA DOĞAL TONLAR SEVERİM
"Dudak makyajımda benim için önemli olan dudağımın nemli, fresh görünmesi ve dudak çizgimin net ve dolgun görüneceği makyajları tercih ederim. Bordo, kırmızı gibi tonları çok fazla kullanmam genellikle nude, gülkurusu, şeftali tonlarını seviyorum. Rujda vazgeçilmezlerim Bobbi Brown, Chanel ve Tom Ford. Dudak kalemi kullanmayı da severim."


MAKYÖZÜ ANLATIYOR:
"Elif Hanım normalde çok natürel olduğu için makyajını da öyle tercih ediyor ve her zaman çok doğal, sade bir makyaj yapıyoruz. Genellikle gözlerini ortaya çıkartıyorum; doğal toprak tonlarını kullanarak gölgelendirme yapıyorum. Eyeliner'ı sadece göze ifade vermek için hafif bir dokunuşla uygularım. Eğer çok özel bir davete gitmeyecekse yüzüne fondöten uygulamıyorum; renkli bir nemlendirici sürüyorum. Elif Hanım'ın yüzü çok güzel ve ben de ufak dokunuşlarla olan güzelliğini ortaya çıkartıyorum."


EN ÖNEMLİSİ TAZE GÖRÜNÜM
"Makyajda aradığım en temel şey taze görünüm... Giyeceğim kıyafete, gideceğim yere uygun olması da çok önemli. Abartılı makyajdan her zaman kaçınırım. Doğrusunu söylemek gerekirse kemiklerim ve yüz hatlarım çok belirgin olduğu için ağır makyaj uygulaması beni yaşımdan daha büyük, sert gösteriyor. Ben de onu tercih etmiyorum. Cildim için Bobbi Brown'un renkli nemlendiricisini çok beğenirim, çok ince ve istediğim doğal tonda..."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.