Amerikalılar Country müziğin en iyilerini seçti

2002 yılından beri halk oylaması sonucu Country müziğin en iyi isimlerinin seçildiği CMT müzik ödülleri geçtiğimiz hafta gerçekleşti. Gecede en önemli ödül olan 'Yılın videosu' ödülünü Keith Urban kazandı.

Amerikalılar Country müziğin en iyilerini seçti

2002 yılından beri çeşitli kategorilerde halk oylamasıyla Country dalında müzik videolarının ödüllendirildiği CMT Müzik Ödülleri,geçtiğimiz hafta gerçekleşti. Country müziğinin kalbi olan Nashville-Tenessee'de gerçekleşen törene dünyaca ünlü yıldızlar katıldı. Çarpıcı gösterilerin yapıldığı törende konuklar gecenin geç saatlerine kadar keyifli zaman geçirdi. Birbirinden başarılı şarkıcının ödüller için yarıştığı gecede sahne alanlar arasında Carrie Underwood damgasını vurdu. Carrie Underwood geceden 6 ödülle ayrılırken, gecenin en önemli ödüllerinden biri olan 'Yılın Video'su ödülünü Nicle Kidman'ın eşi Keith Urban kazandı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.