Uluslararası bir eğitim kurumu İstanbul'a geldi

Eğitim sektöründen Esra Taşar ve Carol Crous,okul öncesi eğitim veren uluslararası bir eğitim kurumunu Türkiye'ye getirdi. Ortaklar okulun tanıtımı için bir davet verdi.

Uluslararası bir eğitim kurumu İstanbul'a geldi

Melih TÜRK

Okulların kapandığı bu günlerde veliler yaz tatilene çıkmadan önce yeni eğitim öğretim yılının son hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyor. Okul öncesi eğitimde dünya markası olan Gymboree Play Music'in Türkiye Kurucusu Esra Taşar ve Little Genius kurucusu Carol Crous,uluslararası okul öncesi eğitim merkezi Growing Minds International Pre-School'u İstanbul'a getirdi. Growing Minds İstanbul Etiler'deki ilk şubesini açma hazırlıklarını tamamlarken,ortaklarından Esra Taşar yeni okulun tanıtımını Ortaköy'de sahip olduğu Gymboree Play Music'te verdiği bir savet ile tanıttı. Esra Taşar ve Carol Crous'un yeni girişimi uluslararası okul öncesi eğitim merkezi Growing Minds International Pre-School tanıtım davetine cemiyet dünyasından pek çok ünlü isim katıldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.