İkizlerin doğum gününü lunaparkta kutladılar

İkizleri Vıvıenne ve Knox’un 9. doğum gününü kutlamak için Disneyland’ dı tercih eden Oscarlı oyuncu Angelina JolIie, tüm günü çocuklarıyla birlikte eğlenerek geçirdi.

İkizlerin doğum gününü lunaparkta kutladılar

Yazı: Bade Çakır

Hollywood'un en güzel kadınlarından Angelina Jolie, başarılı oyunculuğunun yanı sıra çocuklarına olan ilgisiyle de herkesin takdirini toplayan bir isim. Geçtiğimiz yıl eşi Brad Pitt ile zorlu bir ayrılık süreci yaşayan Anjelina Jolie, zor günleri geride bırakmış gibi...

İkizleri Vivienne ve Knox'un 9. doğum gününü kutlamak için Kaliforniya'da yer alan eğlence parkı Disneyland'da gelen Jolie; çocukları Maddox, Zahara, Shiloh, Pax, Vivienne ve Knox ile keyifli bir gün geçirdi. 6 çocuğuyla tüm gün yakından ilgilenen Jolie, ara ara onlara eşlik ederek, oyuncakların da keyfini çıkarttı. Renkli karelere imza atan Jolie ve çocuklarının mükemmel bağları da objektiflere yansıdı.

Tüm gün çocuklarına eşlik ederek oyuncaklara binen güzel oyuncu Angelina Jolie'nin mutluluğu yüzünden okunuyordu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.