Demet Şener'e şok suç duyurusu

Edwina Sponza, İbrahim Kutluay ile çekilmiş fotoğraflarını ‘ihanet delili’ olarak mahkemeye sunan Demet Şener’i savcılığa şikayet etti: “Bu, özel hayata saygısızlıktır. Cep telefonumdaki fotoğrafları hukuksuz şekilde ele geçirdi.” Şener hakkında soruşturm

Demet Şener'e şok suç duyurusu

İbrahim Kutluay ile Demet Şener'in boşanma davasında yeni gelişme... Kutluay'ın Şener'i Edwina Sponza ile aldattığı iddiası, magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü. Bu olayın ardından Şener, 11 yıllık eşi İbrahim Kutluay'a ihanet iddiasıyla boşanma davası açmıştı. Bununla yetinmeyen ünlü model, yuvasını yıkmakla itham ettiği sosyetik güzel Edwina Sponza'ya da 500 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı. Dava dilekçesinde eşi Kutluay'ın, Sponza ile evlilik dışı ilişki yaşadığını iddia eden Şener, eşinin kendisini Sponza'yla aldattığını gösteren fotoğrafları mahkemeye delil olarak sundu. Şener, mahkemeye Sponza ile Kutluay arasındaki konuşmaları da gösterdi. Bu gelişme sonrası sosyetik güzel, Şener'in mahkemeye delil olarak sunduğu fotoğrafların kendisine ait özel kareler olduğunu ve bu fotoğrafların sadece şahsi telefonunda bulunduğunu belirtti. Şener'in bu kareleri hukuka aykırı şekilde ele geçirdiğini ileri süren Sponza, savcılığa başvurdu. Sponza, "Demet Şener tarafından mahkemeye sunulan, sözde İbrahim Kutluay'la olan konuşmalar ise sahte olarak hazırlanmıştır" dedi. Savcılık, Sponza'nın şikayetinin ardından olayla ilgili soruşturma başlattı.

Günaydın

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.