Hollywood starı Liv Tyler Türkiye’ye tatile geldi

Hollywood starı Liv Tyler, eşi, çocukları ve eşinin anne-babası ile birlikte Antalya’daki Maxx Royal Kemer’e tatile geldi. İlk kez Türkiye’ye gelen Tyler, otelin özel helikopteriyle Efes ve Meryem Ana’nın Evi’ni de ziyaret etti.

Hollywood starı Liv Tyler Türkiye’ye tatile geldi

Türkiye'de tatile gelen dünyaca ünlü isimler arasına Amerikalı oyuncu Liv Tyler da katıldı. İlk kez Türkiye'ye gelen Liv Tyler, Antalya'daki Maxx Royal Kemer'de ailesiyle birlikte iki hafta tatil yaptı. Güzelliğiyle dikkat çeken dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu Liv Tyler, Antalya'ya tatile; eşi David Gardner, kendi üç çocuğu Milo, Lula Rose ve Sailor'un yanı sıra eşinin oğlu Grey, ve eşinin annebabasıyla birlikte geldi.

Yaklaşık iki hafta boyunca Maxx Royal Kemer'de, ailesi için kapattığı iki ayrı villada denizin, güneşin ve doğanın tadını çıkaran Tyler ve ailesi tatillerini, doğum günü kutlamalarıyla renklendirdi. İlk kutlama, Liv Tyler'ın en küçük çocuğu Lula Rose için gerçekleşti. Ailece 1. yaşını dolduran Lula Rose'un doğum gününü kutladılar. Birkaç gün sonra da Liv Tyler'ın doğum günü için bir kutlama organize edildi.

Bu kez doğum günü pastasını kesmenin sırası ondaydı. 40. yaşını dolduran Tyler, Londra'daki kutlamanın ardından bir kutlama da Maxx Royal Kemer'deki villasında gerçekleştirdi. Tyler, sevdikleriyle birlikte olmanın keyfiyle doğum günü pastasının mumlarını üfledi. Tyler bu sırada dilek tutmayı da ihmal etmedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.