Bilim-kurgu dünyası hayranlarıyla buluştu

Bilim-kurgu, animasyon ve çizgi roman tutkunlarına, pek çok farklı etkinlik sunan ve hayran oldukları dizi ve filmlerin oyuncularıyla bir araya gelme fırsatı tanıyan Comic-Con, geçtiğimiz hafta San Diego’da gerçekleşti.

Bilim-kurgu dünyası hayranlarıyla buluştu

Duygu YASA

Bilim-kurgu, çizgi roman ve animasyon severleri bir araya getiren, 1970 yılından beri Amerika'nın San Diego şehrinde düzenlenen Comic-Con, bu sene de fuara katılanları hayal kırıklığına uğratmadı. Festival, başta Marvel ve DC olmak üzere Microsoft Xbox, Ubisoft, Warner Bros, MTV, HBO, Fox gibi birçok kuruluş ve ünlü yıldızların katılımı ile renkli dakikalara sahne oldu. Cosplay etkinlikleri, çizgi roman dünyasına ait onlarca stand, yapım şirketlerinin gelecek yıllarda çıkacak filmlerin tarihlerini açıklayıp bazı filmlerin ve dizilerin fragmanlarını yayınladığı organizasyonlar ve bilim-kurgu, çizgi roman türündeki film ve dizi oyuncularının bir araya gelerek düzenlediği panellerle, fuar yine binlerce kişinin akınına uğradı. Bu seneki festivalde; 'Game of Thrones', 'The Walking Dead' ve 'Vikings' dizilerinin Comic-Con'a özel olarak yayınlanan fragmanları oldukça ses getirdi. Hayranların en çok ilgisini çeken isimler ise, Türkiye'de 17 Kasım 2017 tarihinde vizyona girecek olan DC filmi, 'Justice League'in oyuncuları; Ben Affleck, Gal Gadot, Jason Momoa ve Ezra Miller oldu. 'Atomic Blonde' filmi ile dikkat çeken Charlize Theron da festivalde yer aldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.