Tatillerini beraber geçiriyorlar

Modellik yıllarından tanışan ve yakın dost olan stil danışmanı Ece Sükan ve oyuncu Cansu Dere, modelliği geride bıraksalar da arkadaşlıklarını koruyorlar. Tatil için Marmaris’e gelen Sükan ve Dere, seyahatlerini beraber yapmaya özen gösteriyor.

Tatillerini beraber geçiriyorlar

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Modellik yıllarından tanışan ve o zamandan beri yakın arkadaş olan Ece Sükan ve Cansu Dere, podyumları bırakalı uzun zaman olsa da arkadaşlıklarını koruyor.

Modellikten stil danışmanlığına geçiş yapan Ece Sükan ve oyunculuğu tercih eden Cansu Dere, haziran ayında gittikleri Bali tatillerinden sonra rotayı Marmaris'e çevirdi. Birlikte tatil yapmaktan keyif alan yakın dostlar yoğun iş tempoları başlamadan, huzurlu bir tatil geçirmeye karar vermiş.

Gözlerden uzak butik bir otelde kalmayı tercih eden arkadaşlar, gün boyu güneşin ve denizin tadını çıkardı. Bir dönem podyumların en başarılı modellerinden olan ikili, podyumu geride bıraksalar da düzgün fiziklerini korudukları dikkatlerden kaçmadı.

Uzun yıllar modellik yapan Ece Sükan ve Cansu Dere, düzgün fiziklerini koruyor. İki yakın arkadaş, Marmaris'te denizin ve güneşin keyfi ni çıkartırken objektiflerimize yansıdı. Dere ve Sükan'ın tatilleri boyunca keyifleri yerindeydi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.