‘Sarışın bomba’ görücüye çıktı

Oscarlı oyuncu Charlize Theron’un merakla beklenen yeni filmi ‘Sarışın Bomba/AtomIc Blonde’, geçtiğimiz hafta Los Angeles’ta yapılan renkli bir gala ile vizyona girdi.

‘Sarışın bomba’ görücüye çıktı

Antony Johnston ve Sam Hart tarafından yazılan 'The Coldest City' adlı çizgi romandan uyarlanan 'Sarışın Bomba/Atomic Blonde' filmi, geçtiğimiz hafta beyazperdeyle buluştu. Oscarlı oyuncu Charlize Theron'un başrolünü üstlendiği film, 1989 yılında Berlin Duvarı'nın yıkılmasıyla başlayan güç oyunlarını merkeze alıyor. İngiliz gizli servisi MI6'e mensup ajan Lorraine Broughton'u canlandıran Theron, filmdeki yoğun dövüş sahnelerindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Galada, basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, dövüş sahnelerinde zorlandığını ama çok da keyif aldığını belirterek, "Bu arada diş doktoruma teşekkür ediyorum, çünkü bir sahnede arkadaki iki dişim kırıldığı için beni acil ameliyat etmek zorunda kaldı" dedi. David Leitch'in yönetttiği filmde Theron'un yanı sıra başarılı oyuncu James McAvoy ve Sofia Boutella da rol alıyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.