Kahkaha dolu bir gün geçirdiler

Cemiyet hayatının iki güzel ismi Ayşenur Aksoy ve Tuğba Coşkun, tatillerine Bodrum’da devam ediyor. Geçtiğimiz hafta bir araya gelen iki yakın arkadaşın keyifl i saatleri, objektifimize böyle yansıdı.

Kahkaha dolu bir gün geçirdiler
Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Cemiyet hayatının tanınmış isimleri Ayşenur Aksoy ve Tuğba Coşkun, geçtiğimiz hafta Yalıkavak'taki Avantgarde Hotel'de bir araya geldi. Tatillerine birlikte devam eden iki yakın dost, otelin plajında bir süre güneşlenip, bol bol sohbet etti. Bir süre iPad'de bir şeyler izleyip kahkaha atan dostlar, daha sonra salıncakta keyifl i sohbetlerine devam etti. Güzellikleri ve fit vücutları ile göz kamaştıran arkadaşlar, çocukları gelene kadar birlikte vakit geçirdi.



Güzellikleriyle dikkatleri üzerine çeken Tuğba Coşkun ve Ayşenur Aksoy, plaj modasını da yakından takip ettiklerini ortaya koydu. Son dönemlerin popüler parçalarından kimonoyu plaj stillerinde tercih eden ikili çok hoş görünüyordu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.