Miami sahillerinin tozunu attı

Bu yaz, tatil konusunda dur durak bilmeyen Eva Longoria, şimdi de soluğu miami'de aldı. Longoria, kocası ile keyif yaparken yine dikkatleri üzerine çekti.

Miami sahillerinin tozunu attı
Duygu YASA

Eva Longoria, süphesiz bu yazı en iyi degerlendiren isimlerden biri... Geçtigimiz haftalarda Ispanya'nın çesitli yerlerinde tatil yapan ve bu tatillerinden kareleri sosyal medya hesapları üzerinden sıkça paylasmayı da unutmayan Meksika asıllı güzel, rotasını degistirerek kendisini Miami'nin sahillerine attı. Her ne kadar Avrupa sahilleri birbirinden essiz tatil beldelerine ev sahipligi yapsa da, Amerika dogumlu birisi için tabii ki Miami'nin yeri dolmuyor. 42 yasındaki oyuncu, tatiline Miami'de devam etti ve gün boyu esi Jose Baston ile semsiyenin altında oturup keyifl i dakikalar geçirdi. Bunun yanı sıra hayvan sevgisiyle de tanınan Longoria, sahilde karsılastıgı iki köpek yavrusuyla da oynamadan duramadı ve dakikalarını onlarla geçirdi. Ünlü yıldız, plaj stilinde de her zamanki gibi çok seksi ve sık olmayı basarmıstı.



6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.