Yıllara meydan okuyor

44 yaşındaki süpermodel Heidi Klum, geçtiğimiz hafta St.Barts'ta objektiflere yansıdı. Fiziğiyle göz dolduran güzel model, gün boyunca sahilde denizin ve güneşin tadını çıkardı.

Yıllara meydan okuyor
Duygu Yasa

Hem dört çocuk annesi, hem de 44 yasında... Fotografl arına bakınca inanmak çok güç degil mi? Yaslanmaya meydan okuyan Alman güzel, St. Barts'ın muhtesem sahillerinde kusursuz fi zigini sergiledi. 'Germany's Next Top Model' programında beraber sunuculuk yaptıgı Michael Michalsky ile kumsalda akrobatik hareketler yaparak esnekligini de gözler önüne serdi. Ikilinin samimi dostlar oldugu ise sahilde yatıp saatlerce sohbet etmelerinden anlasılıyordu. 13 yasındaki kızı Leni de annesinin bu sakin ve keyifl i gününde yanındaydı. Bu arada haziran ayında sevgilisi Vito Schnabel'in Londra'da esmer bir güzelle öpüsürken görüntülenmesinden beri, iliskilerine dair dedikoduların arkası kesilmiyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.