Tarkan konserine hücum!

Sekiz konserlik Açıkhava maratonunun dördüncü gecesinde Tarkan, kendisini dinlemeye ve izlemeye gidenleri bir kez daha mest etti.

Tarkan konserine hücum!

Açıkhava'yı dolduran binlerce Tarkan hayranları merdiven boşluklarında bile yer bırakmazken, hareketli şarkılarda kimse yerinde oturmadı. Megastar'ı dinlemeye gidenler arasında Pınar Sabancı, Neslihan Sabancı, Pınar Boyvadaoğlu, Lerzan Boyner, Emer Aksüt, Melissa, Gisella, Engincan Ural, Selin Denizli-Abdullah Burnaz, Lal Denizli, Pınar Altuğ Atacan, Ebru Cündübeyoğlu ve Sibel Bilgiç gibi ünlü isimler de vardı. Tarkan, yoğun istek üzerine 16 Eylül tarihinde de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde sevenleri ile buluşacak.

DÖRT KARDEŞ KONSERDE
Konseri izleyenler arasında Sibel Can ile Hakan Ural'ın çocukları, Melissa-Engincan Ural, Hakan Ural'ın Ezgi Ural'dan olan kızı Gisella Ural ve Sibel Can'ın Sulhi Aksüt'ten olan oğlu Emir Aksüt de vardı. Kardeşler objektiflere poz verirken çok mutlu oldukları gözden kaçmadı.

Günaydın

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.