Şeyda Coşkun'un makyaj güncesi

Ünlü isimlerin sağlıklı yaşam koçu Şeyda Coşkun, sportif hayatıyla uyumlu doğal makyajı ve sarı saçlarıyla her zaman ilgi uyandırıyor. Şeyda Hanım’ın da makyaj denilince vazgeçilmez durağı Ebil Kuaför make-up artisti Ali Bora Bel.

Şeyda Coşkun'un makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler FIRAT

Fotoğraflar: Emrah ABİ

Ünlülerin sağlıklı yaşam koçu Şeyda Coşkun için makyaj, doğallığın ve elmacık kemiklerinin belirgin bir şekilde ifade edilmesi demek. Spor ile iç içe bir hayatı olduğu için gündelik hayatında çok sık makyaj yapmadığını belirten Coşkun, genellikle açık havada olduğu için güneş koruyucu içeren makyaj ürünlerini tercih ediyor. Uzun yıllardır kullandığı olmazsa olmaz güzellik ürünü ise Shiseido güneş koruyuculu kompakt fondöten. Bu ürünü çok pratik bulan ve gün içinde tüm yüzüne uygulayan Şeyda Hanım, dudaklarına da güneş koruyucu faktörlü ürünler uyguluyor. Coşkun, göz makyajında da kahve tonlarını seviyor.

GÜNEŞ KORUYUCULU ÜRÜNLER FAVORİSİ
"Ten makyajında benim için en önemli şey güneş koruyucu içeren ürünlerle cildimi korumak, hayat akışımda en önemlisi bu. Shiseido'nun kompakt güneş koruyuculu ürünü favorim. Fondöten kullanmam ve kalıp gibi duran makyajları sevmem. Elmacık kemiklerini ortaya çıkartan makyajlara bayılıyorum. Allık olarak Nars şeftali ve bronz tonlarını tercih ederim. Burberry Fresh Glow Highlighter da çok hoşuma gidiyor."

SİYAH GÖZ MAKYAJINI SEVMİYOR
"Göz makyajında siyah tonlarından hiç hoşlanmam. Mürdüm ve kahve tonlarını seviyorum. Mac Teddy göz kalemi favorim ve ürünü kirpik dibine sürerek dağıtıyorum. Rimel günlük hayatımda kullanmam, kullanırsam da Mac'in kahve tonlarındaki rimelini kullanıyorum. Burberry Smoke & Sculpt Pen'in de tonunu ve yapısını severim."

DOLGUNLUĞU DENGELİYOR
"Dudaklarımın altı daha kalın üstü ise biraz daha ince olduğu için dudak tonunda bir kalem ile dudaklarımın dolgunluğunu dengelerim. Dolgun dudak görünümünü seviyorum. Nars'ın dudak kalemleri favorim. Dudak çizgisi üstünde highlighter sevdiğim için Givenchy Ombre Couture Cream Eyeshadow uygularım. Kırmızı rujda favorim Mac Ruby Woo."

MAKYÖZÜ ANLATIYOR:
"Şeyda Hanım için ten makyajında en önemlisi doğru kontur yaparak yüz hatlarını, elmacık kemiklerini ortaya çıkarmak... Fondöten uygulamasını hiç sevmez o yüzden ince yapılı, ışıltı veren, renkli nemlendirici gibi ürünler kullanıyoruz. Göz makyajında kirpik diplerine mürdüm, kızıl kahve göz kalemi çekerek göz kapaklarına dağıtıyorum ve göz kapaklarında bronz gölgeler yapıyorum. Dudaklara yerine göre parlak ve mat rujlar uyguluyorum, ikisi de çok yakışıyor Şeyda Hanım'a. Bir de dudak kenarlarına, göz pınarlarına ışık çok sever ve highlighter ürünlerle o ışığı uygularım."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.