Joyce Goldenberg'in makyaj güncesi

Cemiyet hayatının güzel kadınlarından biri olan, JK Mimarlık’ın sahibi Joyce Goldenberg ile Etiler’deki kuaförü Unique’de buluşarak makyajını mercek altına aldık. Goldenberg, doğal güzelliğini hafif makyaj dokunuşlarıyla belirginleştirmeyi seviyor.

Joyce Goldenberg'in makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler FIRAT

Fotoğraflar: Betül YAZICIOĞLU

JK Mimarlık'ın sahibi, cemiyet hayatının güzel kadınlarından biri olan mimar Joyce Goldenberg, yılın büyük çoğunluğunu Miami'de geçirdiği için güneş koruması içeren güzellik ürünleri makyajının olmazsa olmazı... Joyce Hanım güneş lekelenmesinden cildini korumak istediği için SPF içeren renkli nemlendiriciler ve gözaltı kapatıcısı makyaj çantasında hep var. Goldenberg, natürel, ışıltılı makyajı sevdiğini söylüyor ve gündüz ile gece makyajının farklı olduğunun da altını çiziyor. Joyce Hanım özel bir yere gideceği zaman Unique Kuaför'deki makyaj uzmanı Seda Varan'a güvenle kendini teslim ediyor.

CİLT TONU EŞİTLİĞİ ÖNEMLİ
"Ten makyajında benim için en önemlisi tenimin tonunu eşitlemek. SPF içeren renkli nemlendirici benim olmazsa olmazımdır. Kiehls Skin Tone BB Cream ve Laure Mercier Tinted Moisturizer SPF 20 favori ürünlerim. Ten makyajında ise Guerlain Terracotta'yı elmacık kemiklerimi belirginleştirmek için uyguluyorum. Nars Orgasm stick allığı ise gündüz makyajında yanaklarıma dokundurarak uygulamayı seviyorum."

VOLÜMLÜ KİRPİKLER SEVİYOR
"Göz makyajında en önemlisi kirpiklerimin volümlü olması ve doğru maskara seçimi. En sevdiğim maskara ise Bobbi Brown Eye Opening Mascara. Göz kalemini gündüz kullanmıyorum çünkü akıyor, çok gülünce, mimik kullanınca... Gece dışarı çıktığımda göz kalemi sürüyorum, Chanel'in göz kalemleri favorim. Clea de Peau Mocca gözaltı kapatıcım da vazgeçilmezim."

RUJ EN SEVDİĞİ MALZEME
"Makyaj çantamın en vazgeçilmez kozmetik ürünü rujdur. Rujsuz asla dışarıya çıkmam, hiç makyaj yapmasan bile dudaklarıma ruj sürerim. Dudak makyajında mat yapılı canlı renkleri seviyorum. Victoria's Secret Velvet Matte, Nars Orgasm Lip Gloss ve Mac'in dudak tonunda ürünleri favorim."

MAKYÖZÜ ANLATIYOR:
"Joyce Hanım natürel, aydınlık ve cilt tonunun dengelendiği makyajı sever. Abartılı görünümden hoşlanmadığı için fondöten uygulamasından çok renkli nemlendirici ile baz uyguluyorum. Genellikle de şeftali, bronz tonlarda ve aydınlatıcı dokunuşları olan makyajları seviyor. Göz bölgesine kahve, bakır tonlarında far uyguluyoruz genellikle ve yoğun rimel. Allıkta da elmacık kemiklerinin belirgin olmasını seviyor. Dudaklarını kalemle belirginleştiriyorum ruj ise olmazsa olmazı... Joyce Hanım'ın o kadar kusursuz bir güzelliği var ki bir makyaj hilesine hiç ihtiyaç duymuyoruz."


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.