İlişkisinin besin kaynağı çok yönlülük

Psiko-Astrolog Ece Güzelküçük 18 Eylül’de hayatlarını birleştirecek olan dönemin popüler çifti Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı’nın psikoastrolojik ilişki analizini yaptı.

İlişkisinin besin kaynağı çok yönlülük

Sonbaharın hediyesi olan eylül ayında çok konuşulan ikili Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı'nın psiko-astrolojik ilişki analizi ile kapılarınızı çalmaya karar verdim. Düğünlerine sayılı günler kala ilişkilerini kuvvetlendiren, engebelere rağmen ayakta tutmaya gücü yeten kuvvetli ve karmik astrolojik etkileri sizlerle paylaşmak istedim. Astrolojinin ilişkilerimiz üzerindeki etkisinin derinliğini anlamak adına gündemi dolduran ünlü çiftlerimizin haritalarına değinirken yakın ilişkilerin hayatımızdaki yerini tespit edecek, bu senaryoda bize düşen rolün hakkını farkındalıkla verebileceğimize şahit olmuş olacağız. Her harita muhakkak eşsiz, peki iki eşsiz harita birbirine değdiği vakit ne olur? Birinin hayatımızdaki yerini belirleyen kuvvetli etkileri, astrolojinin verdiği yetkiye dayanarak analiz ettiğimizde ne olur? Bazı şeylerin kontrolümüzde olmadığını, kaderin hükmünün kapıyı çaldığını analiz etmiş oluruz. İşte kaderinin hükmünün en net kanıtını anlatan iki harita Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı... Astrolojik bilgilerle sizlerin kafasını karıştırmadan direkt iki haritayı birleştirdiğimde göze çarpan majör etkileri anlatmak istiyorum. Öncelikle astrolojide ruh eşi bağlantısı dediğimiz bir gösterge çiftin haritasında mevcut.

İki enerji yan yana gelirse aşk olur dediğimiz nitelikte yoğun bir bağ var aralarında. Sanki birbirlerini ilk gördüklerinde bir yerden tanıyorum dedikleri ama mantığa uydurmakta zorluk çektikleri ruhsal bir çekim. Her insanın hayatımızda rolü olabilir fakat bazıları evladiyeliktir. Nedenini bilmediğimiz halde her yolun ona çıkması gibidir. İşte Şeyma ve Acun çiftinde durum tam da bu olmuş. Haritanın dili olsaydı "Bin yıllık yola gitseler yine birbirlerine dönerler" derdi. Bu sebeple aciziyetimizin farkına vararak bu aşkın kuvvetine alkış tutmak gerek. Ruh eşi bağlantısına gelince, astrolojide bu bağlantı ayna demektir. Bizlere kendimizi gösteren bir hediye. Görmek istemediğimiz özellikleri ve bizde olan en güzel özellikleri gösteren bir aynadan vazgeçmek mümkün mü? İnsanı ayakta tutan şey her şeye rağmen birini kalbinde tutmaksa, bu ikilinin kalplerinde birbirlerinden başka nefese yer olmadığını anlamak mümkün. Ruh eşi bağlantısını bir kenara koyduğumuzda bile haritaki etkiler çok güçlü. Aralarında güçlü bir telepatik iletişim var, birbirlerinden uzakta olsalar bile zihinlerine düşen fikirleri bile hissedebiliyorlar. Yan yanayken çocuk gibi eğlendiklerini, zamanın nasıl geçtiğini fark edemeyecek kadar mutlu olduklarının altını çiziyor birleştirilmiş haritaları. Birbirlerinin gelişimine hizmet etmek için iki enerjiyi yan yana getiren ilahi gücün kuvvetini es geçmek olmaz. Son olarak bu ilişkinin besin kaynağının çok yönlülük olduğunu söylemek istiyorum. Yan yanayken beyinlerinin de uyarılması her ikisi için de çok önemli. Yeni konular öğrenmek, hayatı farklı algılarla deneyimlemek ve hiçbir zaman sıkılmamak...

İşte sevgili çiftimizin temel motivasyonları bu. İlişki kriterlerinin 3 maddesini de karşılıyorlar: 1-Beyin 2-Şefkat 3-Tutku. Peki astrolojik verilerle onların ilişkisini bu kadar sağlamlaştıran kontaklar nelerdir? Şöyle bir göz atalım... Bir ilişki analizinde en çok aradığımız etkilerden biri Merkür açılarıdır çünkü astrolojide Merkür iletişimi sembolize eder. Eğer çiftlerin aralarındaki Merkür kontakları kuvvetli ve uyumluysa iletişimin çok rahat akacağını, düşüncelerini paylaşmakta zorluk çekmeyeceklerini, birbirlerini anlamak konusunda zorlanmayacaklarını söyleyebiliriz. Şeyma-Acun çiftinde çok güçlü iki Merkür açısı var. Bu iki majör etki aralarındaki iletişim akışını kuvvetlendirecek nitelikte. Birbirlerinin ne düşündüğünü anlamak onlar için çok kolay. İlişki analizi yaparken aradığımız bir diğer etki çiftler arasındaki kuvvetli Venüs açılarıdır. Astrolojide Venüs haz ile yakından ilişkilidir. Hayatı deneyimlerken nasıl güzelleştiriyoruz, birini severken nasıl seviyoruz, bizim için bu dünyada huzurumuz için olmazsa olmazlarımız neler? Şeyma-Acun ikilisinde çok güçlü iki Venüs açısı var.

Bu iki etki ortak duygulara sahip olduklarını gösteriyor. Hayattan keyif alma biçimleri neredeyse aynı diyebiliriz. Bununla birlikte aralarında çok güçlü bir ten uyumu var. Bazı etkiler nedenini bilmediğimiz halde çekim duyduğumuz insanları anlatır. Güçlü Venüs etkileri de çiftin arasında karşı konulması çokta mümkün olmayan yoğun bir ten uyumu olduğunu kanıtlıyor. İlişki analizi yaparken en çok aradığımız etkilerden biri de Ay kontaklarıdır. Haritada Ay ruh demektir. Bilinçaltımızı anlatan faktör bireysel astroloji analizlerinde de hayli önem taşır. Ay aynı zamanda annelerimizle kurduğumuz ilk bağlanmayı da anlattığı için hayatımızdaki tekrar eden bağlanma biçimini nasıl inşa edeceğimizi ifade eder. Şeyma-Acun ikilisinde üç tane güçlü Ay açısı mevcut. Birincisi, her ikisinin de Ay burcu Akrep. Bu durumda aralarında ruh ve duygu birliği olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Ay burçlarının Akrep olması her iki bireyin de zor sevdiklerini ve zor bıraktıklarını gösteriyor. Özellikle birbirleriyle olan ilişkilerinin uzun soluklu olacağına ispat olan önemli etki Ay kontağı. Bir diğer Ay açısı gözlerinin içine baktıklarında kendilerini gördüklerini anlatıyor. Her ikisinin de birbirlerinden bir şey gizlemeleri çok zor çünkü bu güçlü kontak birbirlerine karşı savunmasız olduklarını anlatıyor. Ayna=Savunmasızlık diyebiliriz.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.