Pınar Tezcan Özçapkın'ın makyaj güncesi

Güzelliği ile her girdiği ortamda dikkatleri üzerine çeken Pınar Tezcan Özçapkın ile 15 yıldır müdavimi olduğu İsmail Babuz Kuaför’deki make-up artisti İlknur Babuz ile buluşarak makyajını mercek altına aldık.

Pınar Tezcan Özçapkın'ın makyaj güncesi

Yazı:Gülçin İşler FIRAT

Fotoğraflar: Betül YAZICIOĞLU

Modellik yaptığı dönemlerde podyumların en çok aranan ismi olan Pınar Tezcan Özçapkın, hala duru ve kusursuz güzelliğiyle girdiği ortamlarda dikkatleri üzerine çekiyor. Özçapkın, 2002 senesinden beri ünlü kuaför İsmail Babuz'a saçlarını, makyajını ise, İsmail Bey'in eşi make-up artisti İlknur Babuz'a emanet ediyor. "Onlar benim ailem oldu" diyerek kuaförüne olan bağlılığını vurgulayan Pınar Hanım, makyajında, doğallığı ve ufak dokunuşlarla hatların belirginleşmesini seviyor. Özçapkın'ın günlük hayatında olmazsa olmaz güzellik ürünleri ise rimel, allık ve ruj. Modellik hayatından alıştığı üzere de dudak kalemini de, göz kalemini de çok başarılı bir şekilde çektiğini söylüyor.

IŞILTILI TEN MAKYAJINI SEVİYOR
"Günlük hayatımda sadece bronz, ışıltılı ve şeftali tonlarında bir allık ile yanaklarıma renk ve ışıltı vermeyi seviyorum. Mac allıkları severim ama son zamanlarda Golden Rose'u keşfettim ve çok beğenerek kullanıyorum allıklarını. Fondötende SPF içerenlerini tercih ediyorum ve favorim Nars Velvet Matte Skin Tint SPF 30."

RİMELİ YOĞUN KULLANIYOR
"Göz makyajında benim için en önemlisi kirpik dibini boyamak ve bol rimel. Kirpik dibine koyu kahve kalem çekiyorum ve kahve, bakır tonlarında bir far ile dağıtıyorum. Mac Teddy favorim. Rimelde vazgeçilmezim Lancome Hypnose Mascara... Gözaltı kapatıcım da Yves Saint Lauret Touche Eclat."

KIRMIZI RUJ VAZGEÇİLMEZİ
"Dudak makyajında en çok kullandığım ürün kırmızı rujdur. Tam bir kırmızı ruj tutkunuyum, her markadan kırmızı rujum var. Bu sene ilk defa nude tonlarına geçtim. Vazgeçemediğim kırmızı ruj ise Mac Ruby Woo. Chanel rujları da favorim tabii ki."

MAKYÖZÜ ANLATIYOR:
"Pınar Hanım gündelik hayatında naturel ve var ile yok arasında bir makyajı tercih ediyor. Gece makyajı da yapsak abartılı bir şey yapmıyoruz sadece farklı olarak fondöten sürüyoruz, kontur ile hatları belirginleştiriyoruz. Bu makyajda tende ışıltılı bronz, gözlerde bakır, kahve tonları ile gölgelendirme, dudak makyajında ise doğal dudak tonu uyguladım. Rimelini ise her zaman kendisi sürer. Özçapkın'a yaptığım her makyajda gözlerini ortaya çıkartıyorum; zaten o kadar güzeller ki..."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.