Ünlü isimler UNICEF için tasarladı

İş ve sanat hayatının önde gelen isimleri, eğitim projelerine destek vermek için tasarladıkları fincanların tanıtımı için bir araya geldi.

Ünlü isimler UNICEF için tasarladı

Karaca'nın UNICEF'le birlikte hayata geçirdiği Paylaşacağımız Bir Gelecek Var projesi için, Türkiye'de kendi alanlarının önde gelen başarılı isimler, fincan tasarladı. Ünlü isimlerin proje için tasarladığı kahve fincanlarının satışından elde edilen gelir, UNICEF'in Türkiye'deki eğitim projelerine destek vermek amacıyla değerlendirilecek.

ÖZEL TASARIM KAHVE FİNCANLARI
Karaca ve UNICEF'in evsahipliğinde, önceki gün Rahmi Koç Müzesi'nde gerçekleştirilen ödül törenine; projeye katkıda bulunan Ayşe Kulin, Prof. Devrim Erbil, Prof Dr. İlber Ortaylı, Rahmi M. Koç ve Varol Yaşaroğlu gibi isimler katıldı. Fatih Erkoç'un müzikleriyle renk kattığı gecede; Derin Sarıyer, Sitare Akdilek, Leyla Alaton, Arzu Kaprol, İnci Aksoy, Mercan Dede, Mehmet Dinçerler gibi sanat ve iş hayatının önemli isimleri de hazır bulundu. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında, kendi alanında öncü pek çok ünlü isim, tasarladığı Karaca kahve fincanlarıyla projeye katkıda bulundu. Sevdiklerinize hediye edebileceğiniz, her biri birbirinden şık ve özel olan fincanlar, Karaca mağazalarında ikili kutularda satışa sunuldu.

Günaydın

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.