Prens evliliğe bir adım daha yaklaştı

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin çapkınlığıyla ünlenmiş ismi Prens Harry, bir yıldır beraber olduğu oyuncu Meghan Markle ile ilk defa resmi bir davete katıldı.

Prens evliliğe bir adım daha yaklaştı

Bade ÇAKAR

2016 yılında Ingiliz Kraliyet Ailesi'nin sempatik ve çapkınlığıyla ünlü üyesi Prens Harry'nin Kanadalı oyuncu Meghan Markle ile birlikte olduğu ilk defa basına yansımış ve bütün dünyada büyük ses getirmişti. Meghan Markle'ın bir oyuncu olmasının yanı sıra daha önce evlenip, boşanması konusunda Kraliçe Elizabeth'in tutumunun ne olacağı merakları uyandırmıştı. İlişkilerini uzun süre basından uzaktan tutmayı başaran çift, artık ciddiyetlerini gözler önüne sermeye karar vermiş gibi görünüyor. Prens Harry, ilişkisi konusundaki ciddiyetini, geçtiğimiz hafta Toronto'da gerçekleşen Invictus Oyunları'na Markle ile katılarak ortaya koydu. Prens Harry'nin evliliğe bir adım daha yaklaştığını düşündürten ise Meghan Markle'a olan sevecen tavırları oldu. Böylelikle daha önce görüntülenen çiftin ilk defa resmi bir etkinlikte boy göstermesi Kraliyet Ailesi'nin de bu ilişkiye ses çıkartmadığını ortaya koymuş oldu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.