8 milyon tl çok değil!

Demet Şener, Instagram’da yaptığı ‘İki insan çeşidi var. Zaman geçtikçe hatalarıyla yüzleşen, bir de yüzsüzleşen’ paylaşımının, boşanma davası açtığı İbrahim Kutluay’a gönderme olduğunu söyledi: İnsan şapkasını önüne koyup düşünür; bu aileye ne yaptım, on

8 milyon tl çok değil!

Ünlü manken Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın boşanma davası devam ediyor. Hâlâ boşanamayan çiftten Demet Şener, geçtiğimiz günlerde Kutluay'a makul teklifler sunduklarını ancak kendisinin zorluk çıkardığını söylemişti. Şener'in bu sözlerinin ardından Kutluay ise avukatı aracılığıyla şu açıklamayı yapmıştı: "Demet Şener, normal tazminat değil, Türk hukukunun kabul ettiği miktarın 20-30 mislini talep etti. Son sekiz ayda taraflar arasında anlaşma sağlanamadı. Anlatılanların tamamı gerçek değil. Bizlerin süreci uzatmak adına gayreti yok. Demet Şener'in kendisini unutturmamak için basını, sebepsiz zenginleşmek için de mahkemeyi kullanmaktan vazgeçmesini istiyoruz." Şener, önceki gün kuaför çıkışı görüntülendi. Boşanma hakkındaki sorulara cevap vermek istemeyen Şener, "Beni boşuna gaza getirmeyin, verilecek çok cevap var. Ben ona 16 yılımı ve iki tane güzel çocuk verdim. Sizler beni hiç öğlen bir yerde gördünüz mü? Ben ona ve çocuklarıma çok emek verdim" diye konuştu. Şener; Kutluay'ın yaptığı 'Türk hukukuna aykırı talepleri var' açıklamasıyla ilgili de şöyle konuştu: "Biz önce kendisinden 4 milyon maddi, 4 milyon manevi tazminat istedik. Hatta anlaşmak için bunun çok daha altına da indik. O yüzden talihsiz bir açıklama olmuş."

'BENİ VE ÇOCUKLARINI YILLARCA KANDIRDI'
Demet Şener, İbrahim Kutluay'ın çocuklarını düşündüğü için sessiz kaldığı iddiasına şu yanıtı verdi: "Çocuklarını düşünen biri olsaydı, yıllardır eşini ve çocuklarını kandırmazdı." Şener, bu cevabın üzerine gazetecilerin "Bundan sonra anlaşma olmaz mı?" sorusuna da "Geçmiş olsun. Her şey hukuken, hakkıyla olacaktır. Türk adaletine güveniyorum. Yaptığı yanlışların cezasını çekecek" diye yanıt verdi.

Günaydın

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.