Melda Kosif'in makyaj güncesi

Cemiyet hayatının zarif isimlerinden biri olan Melda Kosif, stilinde olduğu gibi makyajında da elegan görünmeyi seviyor. Melda Hanım ile Beauty Re Touch’ta buluşarak makyaj dünyası hakkında merak ettiklerimizi sorduk.

Melda Kosif'in makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler FIRAT

Fotoğraflar: Betül YAZICIOĞLU

Melda Kosif için makyaj, ufak dokunuşlarla yüz hatlarını belirginleştirmeyi, bakımlı ve fresh görünmeyi ifade ediyor. Stilinde olduğu gibi makyaj seçiminde de doğal, natürel olmayı seven Melda Hanım ile özel bir organizasyona gideceği zaman gittiği Beauty Re Touch'da buluşarak makyaj dünyasını mercek altına aldık. Kosif 'in günlük hayatında kullandığı makyaj malzemeleri ise allık, rimel ve dudak parlatıcısı

MAT DUDAK MAKYAJI FAVORİSİ
"Dudak makyajında genellikle dudak tonuna yakın renkleri seviyorum. Tabii ki kırmızı ruj da kullanıyorum. Mat görüntüyü seviyorum. Kırmızı ruj sürmeden önce mutlaka iyice nemlendiriyorum dudaklarımı. Perricone MD ruj favorim, dudaklarımı güzel nemlendiriyor. Chanel rujlarını kullanıyorum ve en çok kırmızı rujlarını seviyorum."

DOĞAL YÜZ HATLARI ÖNEMLİ
"Ten makyajında benim için en önemlisi natürel dokunuşlarla yüz hatlarımın belirginleştirilmesi. Günlük hayatımda fondöten tercih etmiyorum ama özel bir davete gideceğim zaman krem bazlı kapatıcılar kullanıyorum. Son dönemlerde favorim Nars'ın ince yapılı, su bazlı renkli nemlendiricisi. Allığım da Nars Laguna"

KAHVE TONLARINI SEVİYOR
"Göz makyajında da natürel olmaya özen gösteriyorum. Toprak, bej gibi kahverengi tonlarında far uygularım; favori ürünüm de Bobbi Brown'un kahve tonlarındaki paleti. Revlon göz kalemi ve Shiseido rimel kullanıyorum. Daha önce eyeliner tattoo dövme yaptırmıştım eyeliner düzgün çekemediğim için. Farın tozunu kirpik diplerine dağıtarak uygulamayı seviyorum."

MAKYÖZÜ ANLATIYOR
"Melda Hanım bugün casual giyinmiş; çok doğal ve güzel bir kadın ben de onun bu doğallığını bozmayacak bir makyaj yaptım. Gündelik hayatında çok rahatlıkla kullanabileceği nars pure radiant tinted moisturizer ürününü uyguladım tenine ve elmacık kemiklerini vurgulamak için gölgelendirme yaptım. Gözlerinin rengini ortaya çıkartabilmek için toprak tonlarında far uygulayarak, kirpik dibine ince bir eyeliner çektim ve kaşlarını belirginleştirdim."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.