Aylin Yılmaz'ın makyaj güncesi

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden biri olan Aylin Yılmaz’ın makyaj dünyasını araladık. Aylin Hanım ile kuaförü NO3 Hair&Make-up Studio’da buluşarak make-up artisti Selen Karabulut’un yaptığı makyajını mercek altına aldık.

Aylin Yılmaz'ın makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler FIRAT

Fotoğraflar: Betül YAZICIOĞLU

Aylin Yılmaz, pürüzsüz teni, kusursuz makyajı ile merak edilen isimlerden biri. Aylin Hanım, makyaj yapmayı da, makyajlı görünmeyi de çok sevdiğini söylüyor ve evde bile olsa makyaj yaptığını belirtiyor. Vazgeçemediğim makyaj ürünü ise fondöten ve son zamanlarda da favorisi ince yapılı, su bazlı fondöten. Aylin Hanım eskiden daha yoğun ten ve göz makyajını tercih edermiş, şimdi ise natürel dokunuşların daha çok hoşuna gittiğini söylüyor.

KONTUR UYGULAMASINI SEVİYOR
"Ten makyajında kontur uygulamasını ve highlighter ürünlerini çok severim. Eskiden fondöten, kapatıcı filan cildimde daha çok kullanırdım ama şimdi daha ince yapılı, su bazlı renkli nemlendirici ürünlerini seviyorum. Favorim de Nars Tinted Moisturizer. Allıkta şeftali ve bronz tonları seviyorum. Highlighter tercihim de Mac Extra Dimension Highlighter"

KALICI RUJLAR OLMAZSA OLMAZI
"Dudak makyajında benim için en önemlisi rujumun kalıcı olmasıdır. Mat tondaki rujları severim. Son zamanlarda Anastasia'nın ve NYX'in rujlarına bayılıyorum, çok kalıcılar... Dudak tonuna yakın rujları tercih ediyorum ama nadiren kırmızı ruj da sürüyorum. Dudak kalemi de mutlaka çekerim onda da favorim Huda Beauty."

EYELİNER MUTLAKA SÜRÜYOR
"Göz makyajında eyeliner vazgeçilmezimdir ve kömür tonunda siyah eyeliner severim. Eskiden gölgeli yoğun, takma kirpikli göz makyajını tercih ederdim şimdi ise sadece eyeliner, rimel tercih ediyorum çoğunlukla. Rimel tercihim Mac Dimension. Far kullanırsam da bakır, kızıl kahve tonlarını severim. Kaş kaleminde de NYX ve Mac tercih ediyorum."

MAKYÖZÜ ANLATIYOR:
"Aylin Hanım eskiden belirgin makyajı tercih ederdi, şimdi ise natürel ve ince yapılı ürünlerin olduğu ten makyajını tercih ediyor. Cildi çok pürüzsüz, hiç kapatıcı kullanmaya gerek yok o yüzden sadece cilt tonunu dengeleyici renkli nemlendirici ya da su bazlı fondöten kullanıyorum. Aylin Hanım'ın
makyajı nettir ve değiştirmediği çizgileri vardır; Tende kontur uygulaması ve gözlerde koyu siyah eyeliner gibi. Kaşlarına çok önem verir; Kendi kaşları ama mutlaka kalemle kaşını düzeltir ve bunu kendisi yapar."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.