Feryal Gülman'ın makyaj güncesi

Cemiyet hayatının stil sahibi isimlerinden biri olan Feryal Gülman ile yaklaşık 20 yıldır gittiği kuaförü Ebil Bebek’te buluşarak make-up artisti Nihal Özmanav’ın yaptığı makyajı mercek altına aldık.

Feryal Gülman'ın makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler FIRAT

Fotoğraflar: Emrah ABİ

Cemiyet hayatının her zaman takip edilen, beğenilen isimlerinden biri olan Feryal Gülman, makyaj yapmayı da yaptırmayı da çok seviyor. Ara sıra arkadaşlarına makyaj yaptığını da belirten Gülman, günlük hayatında makyajını kendisi yapıyor ancak düğün ya da çok özel bir davete gideceği zaman makyajını Ebil Kuaför make-up artisti Nihal Özmanav'a yaptırıyor. Yeni çıkan kozmetik ürünlerinin sıkı takipçisi olan Feryal Hanım, makyaj malzemesi satın almaktan da çok keyif alıyor. Gülman'ın olmazsa olmaz güzellik ürünü ise highlighter...

DOĞAL TONLARI SEVİYOR
"Göz makyajını ağır yaptığım için dudaklarımda doğal, dudak tonunda rujları seviyorum. Tom Ford'un rujlarını çok severim. Genellikle mat, kalıcı dudak makyajı yaparım. Nars Dolce Vita da tonunu çok beğendiğim bir ruj."

BUĞULU GÖZ MAKYAJINI SEVİYOR
"Göz makyajını belirgin yapmayı seviyorum, gölgelendirmeler, buğulu göz makyajı çok hoşuma gidiyor. Chanel'in göz kalemleri uzun yıllardır vazgeçilmezimdir. Bir de kaşlarımı mutlaka kalemle düzeltirim favori ürünüm de Benefit'in kaş kalemi. Far olarak da kahveli, bordo tonlarını seviyorum. Rimelim de Armani Eyes To Kill."

MAKYAJ BAZI ÇOK ÖNEMLİ
"Ten makyajında her şeyden önemlisi temiz ve iyi nemlendirilmiş bir cilt. Makyaj altı bazını mutlaka uygularım tercihim de Hourglass'ın bazı. Yine aynı markanın fondötenini kullanıyorum. Allık şeftali tonlarında kullanırım. Kontur yapmayı çok seviyorum. Favorim de Estee Lauder'ın kontur kiti. Highligter da Nars'ın ürünlerini kullanıyorum."

MAKYÖZÜ ANLATIYOR:

"Feryal Hanım genellikle buğulu göz makyajını ve pürüzsüz, açık ten makyajını seviyor. Renkli makyaj sevmez, kahve bakır tonlarını seviyor. Kontur ve Highlighter ürünleri her zaman kullanırız. Feryal Hanım'ın fondöteni özeldir. Birkaç markanın birleşiminden bir karışım hazırlıyorum. Allıkta da şeftali tonlarını sever. Dudak makyajında da doğal dudak tonlarını tercih ediyor."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.