‘Evde çocuğa ben bakıyorum’

‘Evde çocuğa ben bakıyorum’

İki ünlü popçu Berkay ve Murat Dalkılıç, önceki gece Gayrettepe'deki Qubbe adlı mekanda eğlendi. İkili akşam saatlerinde geldikleri mekandan gece yarısı çıkış yaptı. Berkay'a eşi Özlem Şahin eşlik etti. Bir arkadaşlarının doğum gününe katıldıklarını belirten ikili, "Çok yakın ve ortak bir arkadaşımızın yaşgününe katıldık, çok güzel ve keyifliydi" dedi. Geçtiğimiz aylarda çocuk sahibi olan Berkay ve Özlem Şahin çifti, ev hayatları ve çocukları hakkında konuştu. Berkay, "Arkadaşlar, evde çocuğa zaten ben bakıyorum, Özlem bana sadece yardım ediyor" diyerek iyi bir baba olduğunu belirtti.

DALKILIÇ KAÇTI
Murat Dalkılıç'a babalığın yakışacağını belirten Berkay, "Ona babalık çok yakışır, içeride bunu uzun uzun konuştuk" dedi. Oyuncu eşi Merve Boluğur'dan geçtiğimiz aylarda boşanan Dalkılıç, bu sözler karşısında gergin tavırlar sergiledi. Röportajı yarıda bırakarak hızlıca kendisini bekleyen araca koşan popçu, "Arkadaşlar hava çok soğuk, ben kaçıyorum" dedi.

Günaydın

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.