Çağla Bostancı'nın makyaj güncesi

Cemiyet hayatının doğallığıyla dikkat çeken isimlerinden biri olan Çağla Bostancı ile Bebek Ebil Kuaför’de buluşarak makyajını mercek altına aldık. Bostancı’nın makyajını make up artisti Ali Bora Bel yapıyor.

Çağla Bostancı'nın makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler FIRAT

Fotoğraflar: Betül Yazıcıoğlu

Cemiyet hayatından tanıdığımız Çağla Bostancı için makyaj doğal görüntüyü koruyarak yapılan küçük dokunuşları ifade ediyor. Gündelik hayatında makyajını kendisi yapan Bostancı, bir davete gideceği zaman Ebil Bebek Kuaför'deki make-up artisti Ali Bora Bel'e gidiyor. Çağla Hanım'ın uzun yıllardır kullandığı, olmazsa olmaz makyaj malzemesi Chanel Eyeliner. Kaşları da doğal ve onları da mutlaka Burberry'nin kahverengi kaş kalemiyle belirginleştiriyor.

TENİYLE UYUMLU TONLARI SEVİYOR
"Ten makyajında doğallığı ve tenimle uyum sağlayan tonları seviyorum. Fondöten kullanmam ama kullanacağım zaman da ince yapılı ürünleri tercih ediyorum; Dior Nude Air fondöten gibi. Daha çok allık sürüyorum ve favorim de Chanel'in pembe tonlarındaki allıkları. Aydınlatıcı olarak da Burberry Luminious Fluid Base'i çok seviyorum."

KOYU GÖZ MAKYAJI FAVORİSİ
"Göz makyajında iddialı görüntüyü seviyorum. Özellikle de koyu renklerle yapılmış gölgelendirmeler, buğulu göz makyajı çok hoşuma gidiyor. Gözaltında da mutlaka kalem ile buğu yaparım. Chanel ve Tom Ford'un toprak, kızıl, kahve tonlarında farlarını kullanıyorum. Kirpiklerimi de yoğun siyah ve uzun gösteren maskaraları tercih ediyorum; maskara da ve eyeliner da vazgeçilmezim Chanel."

DUDAK MAKYAJI DOĞAL OLMALI
"Dudak makyajında genellikle doğal, dudak tonunda olan renkleri seviyorum. Kırmızı ve tonlarını tercih etmem, pembe, nude ve mürdüm tercih ederim. Tom Ford, Christian Louboutin rujları favorim ama çok farklı markanın rujlarını da kullanıyorum. Burberry'nin dudak kalemleri de gündelik hayatımda pratik oluyor."

MAKYÖZÜ ANLATIYOR:
"Çağla Hanım benim için gerçekten çok önemli ve ona makyaj yaparken çok keyif alıyorum. Yüz hatları çok belirgin ve güzel. Genellikle ince dokulu ürünlerle ten makyajı yapıyorum çünkü kalın ten makyajından hiç hoşlanmıyor. Gözlerinde kahve, kızıl tonlarında gölgelendirmelerle yaptığımız buğulu göz makyajı yapıyorum. Highlighter dokunuşunu da, kontur uygulamasını abartmadan yapıyoruz. Dudak makyajını genelde geri planda tutmayı seviyor doğal dudak tonlarını tercih ediyoruz."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.