Dila Tarkan'ın makyaj güncesi

Dilasima Group’un genç varisi, cemiyet hayatının tarzıyla dikkat çeken ismi Dila Tarkan’ın makyaj dünyasını araladık. Dila Hanım ile Mac Nişantaşı’nda buluşarak gündelik, natürel makyajını mercek altına aldık ve makyaj çantasını araladık.

Dila Tarkan'ın makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler FIRAT

Fotoğraflar: Deniz TOPRAK

Cemiyet hayatının genç kuşak dikkat çeken isimlerinden biri olan Dila Tarkan, stilinde ve yaşantısında doğal duruşu sevdiği için makyajında da doğallığı tercih ettiğini söylüyor. Günlük hayatında renkli dudak makyajıyla öne çıkmayı tercih ediyor; özel bir geceye gideceği zaman ise sıra dışı göz makyajı yaptırmaktan hoşlanıyor. Dila Hanım ile Mac Nişantaşı'nda buluştuk ve make-up artisti Tuğba Beyazoğlu'nun doğal dokunuşlarıyla yaptığı makyajı görüntüledik.

RENKLİ RUJLAR FAVORİSİ
"Dudak makyajında iddialı görünümleri seviyorum. Kalıcılığı yüksek ve mat ürünler favorim. Dior'un Lip Tattoo'su inanılmaz kalıcı ve mat dokusu çok hoşuma gidiyor. Genellikle kahve ama içinde pembelik de taşıyan ruj tonlarını kullanıyorum. Mac'in rujlarını, özellikle de mor gibi renkli tondakilerini çok beğeniyorum."

MASKARA VAZGEÇİLMEZİ
"Göz makyajında eğer özel bir yere gideceksem mutlaka renkli, ışıltılı, iddialı göz makyajı yaparım. Gündelik hayatımda ise sadece maskara kullanıyorum. Dior Maximizer Lash Plumping Serum'u maskara öncesinde kullanıyorum. Maskara tercihim de Mac False Lashes Extreme Black. Kaşlarımı da kahve tonlarında boyarım."

DOĞAL TEN MAKYAJI SEVİYOR
"Ten makyajında fondöten, renkli nemlendirici, kapatıcı vs. hiç kullanmam. Kontur ve highlighter uygulamasını seviyorum. İtalya'ya son gittiğimde Kiko Milano'nun stick highlighter'ını aldım. Mac Extra Dimension Highlighter'ı da çok beğeniyorum. Tende doğal tonları, şeftali, pembeyi tercih ediyorum."

MAKYÖZÜ ANLATIYOR:
"Dila Tarkan'a natürel, parlak tenli bir makyaj yaptım ve kendi yüz anatomisine sadık kaldım. Elmacık kemiklerini ortaya çıkartmak içi kontur uyguladım, highlighter sürdüm. Göz pınarlarını aydınlatarak sadece mascara ile bakışlarını belirginleştirdim. Dudaklarında da doğal, açık
kahve tonlarında mat bir ruj kullandım."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.