Bir kuralı daha yıktı

Prens Harry ve nişanlısı Meghan Markle, İngiltere Kraliçe'sinin düzenlediği Noel yemeğine birlikte katıldı. Kraliçe'nin gelenekleri bozarak çifti evlenmeden önce kraliyet etkinliğine birlikte davet etmesi dikkat çekti.

Bir kuralı daha yıktı

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin üyeleri, Kraliçe 2. Elizebeth'in düzenlediği Noel yemeği için bir araya geldi.

Tahtın ikinci sıradaki varisi Prens William, yemeğe eşi Kate Middleton ve çocukları ile katırken, Prens Harry nişanlısı Meghan Markle'ı Buckingham Sarayı'nda düzenlenen davete birlikte geldi.

Geleneklere göre Kraliyet Ailesi'nden bir çift evlenmeden önce aile içinde düzenlenen etkinliklere birlikte katılamıyordu, ancak Kraliçe'nin bu kuralı artık bozduğu görüldü. Böylelikle ailenin ilk dul, melez ve Yahudi olan müstakbel gelini için geleneklerin değişiminin süreceği sinyali verildi.

CAMBRIDGE DÜŞESİ'NDEN ESİNLENDİ
Kraliyet Ailesi'nnin resmi bir davetine ilk kez katılan ABD'li oyuncu Meghan Markle, bronz tonlarındaki makyajı ve her zamandan daha parlak görünen saçlarıyla dikkat çekti.

Kate Middeleton favori markalarından birinin dantelli elbisesini giyen 36 yaşındaki genç kadının stili için üçüncü çoğuna hamile olan Cambridge Düşesi'nden ilham aldığı öne sürüldü.


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.