Helin Avşar'ın makyaj güncesi

Her zaman bakımlı görmeye alışık olduğumuz Helin Avşar’a yeni yıl yemeğine uygun porselen ten makyajı yapıldı. Mac make-up artisti Zeynep Oktay’ın yaptığı kusursuz makyajı görüntüleyerek Avşar’a makyaj çantasının vazgeçilmezlerini sorduk.

Helin Avşar'ın makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler FIRAT

Fotoğraflar: Şeref YILMAZ

Helin Avşar, bakımlı görüntüsüyle ve kemikli yüz hatlarıyla her zaman dikkat çeken bir isim. Helin Hanım günlük makyajında ise BB Cream, maskara ve yavruağzı tonlarda ruj kullanıyor. Uzun yıllardır vazgeçemediği ürünler ise Lancome Hypnose maskara ile La Prairie Cellular Treatment Foundation Powder. Avşar'a, Mac make-up artisti Zeynep Oktay yılbaşı gecesine uygun porselen makyaj yaptı.

KAPATICILIĞI YÜKSEK ÜRÜNLER KULLANIYOR
"Bütün yazı Ayvalık'ta geçirdiğim için cildimde güneş lekeleri oluşuyor ve çillerim artıyor. O yüzden ten makyajında kapatıcılığı yüksek ürünler benim için çok önemli. Lancome'un fondöteni favorim. Gündelik hayatımda da Mac BB Cream'i kullanıyorum. Allıkta da şeftali ve hafif kahve tonlarını tercih ediyorum."

FAR KULLANMAYI SEVİYOR
"Gözüm ile kasımın arası geniş o yüzden göz kapaklarıma yukarıya doğru koyu bordo ve kahve tonlarında far sürüyorum. Chanel'in farları favorim. Göz kalemini de kahve tonlarında tercih ediyorum ve göz pınarlarına mutlaka ısıltı yapıyorum. Lancome Hypnose maskaram olmazsa olmazım."

DOĞAL TONLAR FAVORİSİ
"Dudak makyajında dudaklarım dolgun olduğu için kalem ile çerçeve yapmıyorum. Dudaklarımda genellikle doğal tonları tercih ediyorum, özellikle yavruağzı tonunu seviyorum. Tom Ford'un ve Mac'in rujları favorim. Parlaklık sevmem, mat görünümden hoşlanırım."

MAKYÖZÜ ANLATIYOR:
"Helin Hanım'ın cildi, kemik yapısı makyaj yapmaya inanılmaz uygun. Yüzünü boyutlandırarak kontur uygulaması yaptım ve böylece elmacık kemiklerini ortaya çıkardım. Kullandığım ürünlerle parlaklık ve porselen ten makyajı yaptık. son olarak da bronz tonlarında allık uygulayarak, highilighter sürdüm. Gözlerinde açık kahve tonlarında farlar kullandım, kaş altını ise aydınlattım. Dudaklarına nude tonlarında ruj uyguladım."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.