Nastassia Coşkunseven’in makyaj güncesi

Lüks bebek giyim markası Bebecocon’un ortağı, yemek şefi, Dominik Cumhuriyeti doğumlu Nastassia Coşkunseven’in makyaj dünyasını aralayarak, kullandığı güzellik ürünlerini ve uyguladığı makyajını mercek altına aldık.

Nastassia Coşkunseven’in makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler FIRAT

Fotoğraflar: Betül YAZICIOĞLU

İki çocuk annesi, lüks bebek giyim markası Bebecocon'un ortağı, 30 yaşındaki Nastassia Coşkunseven güzelliğiyle dikkatimizi çeken isimlerden oldu. Dominik Cumhuriyeti'nde büyüyen Coşkunseven "Bizim Latin kadınları için kaş en önemlisidir ve kaşlarımı boyamadan makyajımı tamamlandı saymam" diyor ve favori kaş ürünün de Anastasia'nın Brow Wiz kalemi olduğunu söylüyor. Nastassia Hanım'ın yaptığı makyajı görüntüleyerek makyaj çantasına bir göz attık.

MAT RUJLARI SEVİYOR
"Dudak makyajında mat, yoğun ton içeren rujları tercih ediyorum. Huda Beauty rujları favorim. Onun dışında Mac ve Kat Von D rujlarını da seviyorum. Ton olarak da her zaman kırmızı ve nude tercih ederim. Dudak kalemi kullanmıyorum."

TAKMA KİRPİK OLMAZSA OLMAZI
"Gözlerim büyük olduğu için genellikle bakışlarıma derinlik veren, gözlerimi de küçülttüğüm göz makyajı yapıyorum. Açık tonlarda farı göz kapağımın tamamına sürdükten sonra kahve tonuyla hafif gölgelendirme yapıyorum. Takma kirpik mutlaka takarım, maskara tercihim ise Chanel. Huda Beauty ve Kylie Jenner'ın göz farlarını seviyorum. Kat Von D'nin de likit eyeliner'ını kullanıyorum."

MUTLAKA KONTUR UYGULUYOR
"Ten makyajında mutlaka baz kullanırım, Marc Jacobs Primer favori ürünüm. Kontur uygulayarak hatlarımı belirginleştiriyorum. Yüzüme kontur uygulamasını Nars Cream Concealer'ın bronz tonuyla yapıyorum. Böylece tenimdeki makyaj daha parlak görünüyor ve kalıcı oluyor. Günlük hayatımda Giorgio Armani Luminous Silk Fondöten, özel bir davete gideceğim zaman Kat Von D fondöten kullanıyorum. Allık tercihim de bronz, şeftali tonunda ve Tarte Kozmetik ile Nars markasının oluyor."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.