Oğlu ile gelinine tahliye davası açtı

Oğlu ile gelinine tahliye davası açtı

İşadamı Mehmet Gazioğlu'nun aynı isimli yeğeni Mehmet Gazioğlu'na, 30 milyon liralık boşanma davası açan Müge Gazioğlu, kayınvalide şokuyla sarsıldı. Zeynep Gazioğlu, gelini ve oğlundan İstinyePark Residans'taki lüks daireyi boşaltmalarını istedi. Mehmet Gazioğlu ile dokuz yıl önce evlenen Müge Gazioğlu, kocasının kendisini yabancı bir kadınla aldattığını, yatakta çekilmiş fotoğrafları sosyal medyadan paylaştığını ve sevgilisiyle aynı evde yaşadığını iddia etmiş, 30 milyon lira tazminat ve aylık 60 bin lira nafaka istemiyle boşanma davası açmıştı. Tarafların karşılıklı boşanma davaları sürerken, kayınvalide Zeynep Gazioğlu'nun, oğlu Mehmet Gazioğlu ile gelini Müge Gazioğlu'na beş ay önce tahliye istemli dava açtığı ortaya çıktı. İstinyePark Residance'taki dairenin sahibi olduğunu belirten Zeynep Gazioğlu; dilekçesinde, oğlu ile gelininin yedi yıldır bu dairede bedelsiz olarak oturduklarını söyledi. Gazioğlu, noterden çekilen tahliye ihtarnamesine rağmen evin teslim edilmediğini vurguladı.

DAVANIN REDDİNİ İSTEDİ
Davanın reddini isteyen Müge Gazioğlu, şöyle konuştu: "İstinye'deki konut; evlilik birliği içinde ikamet ettiğimiz ortak konutumuz. Halen burada ikizlerimle oturuyorum. Kayınvalidem hiçbir maddi beklentisi olmadığını belirterek bu daireyi bize vermiştir. Bu dava, üzerimde psikolojik- ekonomik baskı kurmak amacını taşıyan haksız ve kötü niyetli bir davadan ibarettir. Taşınmazın aile konutu olduğunun tespiti ile davanın reddine karar verilmesini istiyorum."

Günaydın

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.