Melis Hatipoğlu'nun makyaj güncesi

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden biri olan Melis Hatipoğlu ile uzun zamandır gittiği kuaförü Etiler’deki Erdem Kıramer’de buluştuk. Melis Hanım’ın makyajını görüntüledik ve makyaj dünyasını araladık.

Melis Hatipoğlu'nun makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler FIRAT

Fotoğraflar: Deniz TOPRAK

Melis Hatipoğlu, her zaman bakımlı görmeye alışık olduğumuz isimlerden biri. Kendisiyle uzun yıllardır gittiği kuaförü Erdem Kıramer Etiler'de buluşarak makyajını mercek altına aldık. Make-up artisti Meltem Özcan Koç'un, Hatipoğlu'na yaptığı natürel tonlardaki makyajı görüntüleyerek makyaj çantasının vazgeçilmez ürünleri üzerine konuştuk. Melis Hanım, cilt bakımını çok önemsediğini, makyaj kadar önem verdiği konunun cilt temizliği olduğunu belirterek haftada iki gün peeling ve maske yaptığını ve asla makyajla yatmadığını belirtti.

SAĞLIKLI BiR CİLDİ VAR
"Cildim konusunda şanslıyım, kapatıcı gerektirecek bir ürüne ihtiyaç duymuyorum. Günlük hayatımda mutlaka BB Cream sürerim. Giorgio Armani fondöten kullanıyorum çok hafif ve ince bir yapısı var. Two Faced markasının bazını çok beğeniyorum, yorgun cildi hemen canlandırıyor. Highlighter'ım Anastasia Beverly Hills, allığım da Naked şeftali tonları.

GÖZ MAKYAJINDA NET GÖRÜNÜM SEVİYOR
"Göz makyajında benim için önemli olan netliktir, yoğun, vamp, çekik göz makyajını beğenmiyorum. Özellikle de kirpik diplerine net çekilmiş eyeliner olmazsa olmazım. Eyeliner'ım Bobbi Brown. Rimelim de Benefit. Farda açık ve kahve tonlarını seviyorum, Too Faced'in far paletini ve Mac'in farlarını kullanıyorum."

DOĞALLIĞI TERCİH EDİYOR
"Dudaklarımda gündelik hayatımda ruj kullanmam genellikle nemlendirici stick kullanırım. Ruj almayı çok severim, özellikle de açık şeftali gibi dudak tonunda ve mat çok fazla rujum var. Huda Beauty, Kat Von D, Saint Laurent rujları favorim. Kırmızı ruj sürdüğümde ise tercihim Tom Ford oluyor."

MAKYÖZÜ ANLATIYOR:
"Melis Hanım her zaman doğal, katman katman durmayan, hafif makyajları seviyor. Cildinde kesinlikle ağırlık yapacak , kapatıcılığı yüksek ürünler sevmez ama gözlerinde etkili, net bakışlar yaratmamı ister. Çok sağlıklı bir cildi olduğu için çok hafiften makyajı yapıyorum ve kontur ile elmacık kemiklerini ortaya çıkartıyorum. Dudakları zaten dolgun ve genellikle doğal tonlara ruj ya da kalem ile makyajını tamamlıyoruz."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.