Çocuklara göz kulak oldular

Çocuklara göz kulak oldular

Sanat, spor ve iş dünyasının ünlüleri, önceki gün özel bir yardım kampanyası için buluştu. Selda Topal ve Züleyha Özgül'ün evsahipliğinde; İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi bünyesinde işitme implantlı çocukların eğitimlerine bir yıllık fon sağlamak amacıyla Çocuklara Göz Kulak Oluyoruz kampanyası başlatıldı. Levent'teki Buctha isimli mekanda gerçekleştirilen geceye; Deniz Çakır, Wilma Elles, Saruhan Hünel, Naz Elmas, Gülbin Simitçioğlu, Levon Kordonciyan, Erhan Yazıcıoğlu ve Selvi- Bülent Serttaş da katıldı. Eda ve Metin Özülkü'nün konser verdiği gecenin sürprizi ise oyunculardı. Sahneye ilk olarak atv dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın başrol oyuncusu Deniz Çakır çıktı. Sunucu Deniz Akkaya, Çakır'ı "O, hayranı olduğum çok özel bir oyuncu. Üstelik müthiş bir karizma" diyerek çağırdı. Deniz Çakır alkışlar arasında önce 'Sen Benim Şarkılarımsın' adlı parçayı seslendirdi. Ünlü oyuncu, yoğun istek üzerine ikinci bir şarkı daha söyledi.

FUTBOLCULARDAN DESTEK
Gecede kampanyaya maddi olarak en büyük desteği veren Mehmet-Selda Topal, Robin-Bushra Van Persie, Ahmet Çalık ve Nuri-Tuba Şahin'in yanı sıra Özgül Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Özgül, Züleyha Özgül, Zeynep Kartal, Fazlı Kutmangil, Hande- Erdinç Acar, Gökçe Sürmeli, Öznur Yakın ve Murat Özyeğin'e plaket verildi.

Günaydın

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.