Nazlı Keçili'nin makyaj güncesi

Cemiyet hayatının doğal güzelliğiyle, kendine özgü stiliyle sevilen isimlerinden biri olan Nazlı Keçili’nin makyaj dünyasını araladık. Keçili ile Beauty Re Touch’da buluşarak Erkan Uluç’un yaptığı makyajı görüntüledik.

Nazlı Keçili'nin makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler FIRAT

Fotoğraflar: Şeref YILMAZ

Cemiyet hayatının doğallığı ile dikkat çeken isimlerinden biri olan Nazlı Keçili ile makyaj dünyasını aralamak için Beauty Re Touch'da buluştuk. Keçili'nin 14 yıldır makyajını emanet ettiği isim, ünlü makeup sanatçısı Erkan Uluç. Uluç'un Keçili'ye yaptığı makyajı görüntülerken diğer taraftan da merak ettiklerimizi de kendisine sorduk. Nazlı Hanım'ın gündüz ve gece makyajı arasında belirgin fark olmadığını, abartılı makyajdan hiçbir zaman hoşlanmadığını, ifadesini değiştirmeyen ufak dokunuşlu makyajı sevdiğini ve genellikle göz makyajına ağırlık verdiğini öğrendik.

PEMBE TONLARINI SEVİYOR
"Ten makyajında simli, kalıp gibi duran ve parlak görüntüleri sevmem ama doğal bir ışıltı veren highlighter uygulamasını seviyorum. İnce yapılı fondöten kullanıyorum, Nars Tinted Moisturizer ve Shiseido BB Cream favorim. Allık olarak da soğuk pembe tonlarını seviyorum, Nars Orgasm favorim. Islak allık görünümünü sevdiğim için bazen rujumu bile yanaklarıma hafifçe dokundurduğum oluyor."

KİRPİK DİPLERİNİ BOYUYOR
"Göz makyajı yaparken her zaman gözaltımı, kirpik diplerini boyarım. Kalem ve eyeliner kullanmıyorum, farı fırça ile gözaltına sürüyorum. Mac'in Carbon farı favori ürünüm. Nars'ın kahve tonlarındaki far paletini uzun süre kullandım. Eyeliner'ı asla bütün çekmem sadece bazen gözlerimin ucuna kuyruk gibi sürerim. Rimel olarak da Lancome'un ürünlerini seviyorum."

DOĞAL TONLAR VAZGEÇİLMEZİ
"Dudak makyajında senelerdir aynı tonu kullanırım, açık pembe. Nars Dolce Vita favorim. Mac'in rujlarını da beğeniyorum. Dudak kalemini de gece dışarı çıkarsam kullanıyorum, bazen de sadece dudak kalemiyle dudak makyajımı tamamlıyorum."

MAKYÖZÜ ANLATIYOR:
"Nazlı Hanım'ın kemikli bir yüz yapısı olduğu için ten makyajında çok fazla gölgelendirme yapmıyorum. Cildinde ince yapılı ürünler kullanırız, abartılı görünümü sevmez. Makyaj hilesi hiç yapmıyorum çünkü zaten elmacık kemikleri belirgin, çene ve burun yapısı da çok güzel. Göz makyajında ufak dokunuşlar bile abartılı durabiliyor göz yapısından dolayı. Volümlü kirpik seviyor ve dudaklarında da nude tonları."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.