Tuğba Coşkun'un makyaj güncesi

Güzelliğiyle her zaman dikkat çeken isimlerden biri olan Tuğba Coşkun ile ünlü make-up artisti Nigar Kocaağa’nın Bebek’teki stüdyosunda buluştuk. Tuğba Hanım’ın makyajını görüntüledik ve makyaj çantasındaki vazgeçilmez ürünlerini konuştuk.

Tuğba Coşkun'un makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler FIRAT

Fotoğraflar: Betül YAZICIOĞLU

Tuğba Coşkun günlük hayatında doğal makyajı tercih ediyor ama özel bir davete gideceği zaman ünlü make-up artisti Nigar Kocaağa'nın kapısını çalıyor. Çoşkun'un gündelik makyaj malzemeleri ise makyaj bazı, allık, dudak parlatıcısı ve maskara. Tuğba Hanım için makyaj kadar önemli bir diğer konu ise cildinin temizliği ve nemlendirilmesi. Coşkun ile make-up artisti Nigar Kocaağa'nın stüdyosunda buluşarak hem makyajını görüntüledik hem de makyaj çantasını araladık.

MAKYAJ BAZINI ÖNEMSİYOR
"Ten makyajındaki önceliğim ton farklılıklarının olmadığı, ışıltılı, parlak bir cilt. Makyaj bazı çok önemli, ince bazlı ürünleri tercih ediyorum. Estee Lauder Double Wear Fondöten'i beğeniyorum. Günlük hayatımda fondöten kullanmam, her gün uyanır uyanmaz güneş koruyucu sürüyorum. Yves Saint Laurent BB Cream'i kullanıyorum. Allık olarak en son aldığım Bobbi Brown'un ikili allığını çok beğendim."

ABARTILI GÖZ MAKYAJI SEVMİYOR
"Göz makyajında gözümün belirginliği, küçük görünmemesi önemlidir. Siyah göz kalemi kullanıyorum ama kendim eyeliner çekemem. Charlotte Tilbury göz kalemi favorim. Günlük hayatımda far sürmem, yüzüme sürdüğüm bazı göz kapaklarıma da sürerim. Son zamanlarda Benefit Roller Lash maskarayı çok beğendim, kirpiklerimi istediğim gibi ayırarak kıvırıyor. Her gece kaşlarımı tararım."

PARLATICI UYGULUYOR
"Dudak makyajında dudak rengine yakın doğal tonları beğeniyorum. Nars'ın şeftali tonundaki rujları favorim. Bazen sadece parlatıcı ve nemlendirici sürüyorum. Parlak rujları seviyorum ve kendime yakıştırıyorum."

MAKYÖZÜ ANLATIYOR: ANLATIYOR:
"Tuğba Coşkun'a olabildiğince natürel bir makyaj yapıyorum. Tenine çok ince bir baz sürüyorum. Cildi zaten çok sağlıklı, pürüzsüz o yüzden kapatıcı ürünlere ihtiyacı olmuyor. Kirpik diplerini belirginleştiriyorum, bazen eyeliner çekiyoruz. Gölgeli göz makyajını sevmez. Allık tercihimiz turuncu ve pembe tonlarında olmuyor, highlighter ve kontur uygulamasını da yapıyoruz."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.