Övgü yarışı

Şahan Gökbakar’ın yeni filmi Kayhan’ın galası önceki gün yapıldı.

Övgü yarışı

Şahan Gökbakar'ın bugün vizyona giren yeni filmi 'Kayhan'ın galası önceki akşam Kanyon'da yapıldı. Başrolde Şahan Gökbakar'ın olduğu, Togan Gökbakar'ın yönettiği filmin galasına ünlü yağdı. Gösterim öncesi soruları yanıtlayan Şahan Gökbakar; 'Kayhan'ın, 'Recep İvedik' filmlerinin gişesini geçip geçmeyeceği hakkında "Fragman 'Recep İvedik'ten sonra en fazla izlenen ikinci fragmanımız oldu. Bence 'Recep'i geçmez. Geçse de 'Recep'i de biz yaptığımız için sorun yok" diye konuştu.

Ünlü komedyen, "Recep İvedik'i geçme konusunda baskı hissediyor musunuz?" sorusuna şöyle yanıt verdi: "Evde baskı görüyorum eşimden. Biz sevdiğimiz hikayeleri filmleştirmek için çabalıyoruz, onun yanında seyircimizi güldürme amacını güdüyoruz. Şu ana kadar en az 2 milyon gişe yapmışız. 2 milyon yapacağım diye insan baskı duyar mı bilmiyorum ama biz böyle bir sıkıntı duymuyoruz. Bu çok ciddi bir rakam zaten. Çok rahatız ve eğleniyoruz. Her filmin kendine göre kısmeti oluyor. Bizim de karne günümüz bugün." Gökbakar, arkadaşları Engin Altan Düzyatan ve Mustafa Ceceli'nin kendisiyle birlikte kamera karşısına geçme fikrine sıcak bakmasıyla ilgili de şunları söyledi: "Ben de onlarla oynamayı çok isterim. Mustafa müzik dünyasını kasıp kavuruyor, Altan dizi dünyasını. Biz de sinema dünyasını birazcık ucundan kasıp kavuruyoruz." Gösterim öncesi soruları yanıtlayan Mustafa Ceceli de şöyle konuştu: "Şahan ilkokul arkadaşım. Komedi duayeni. Dişleri merak ediyorum, o koca dişlerle nasıl çekti filmi? Şahan'la komşuyuz aynı zamanda. Instagram'da görüyorum, 'Aşure nerede?' diyorum. Bir bakıyorum, kapı çalıyor aşure gelmiş. Geçen mesaj attı; 'Aşureyi yolladığım tabağı bile yollamadınız. Bundan sonra hiçbir şey yok' diye."

Günaydın

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.