Tarkan baba oluyor

45 yaşındaki Tarkan, mutluluktan gözleri dolu dolu çektiği videoda ‘Baba oluyorum’ diye seslendi. Pınar Tevetoğlu’nun 3 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Tarkan baba oluyor

Magazin dünyasında dünün en güzel haberi Tarkan'dan geldi... Megastar, hayranlarının merakla beklediği müjdeyi dün sosyal medya hesabında verdi.

2016 yılında Pınar Tevetoğlu'yla dünyaevine giren ünlü sanatçı, baba olacağını instagram'da paylaştığı videoyla duyurdu. Son 1 yıldır eşinin hamile olduğu yönünde ortaya atılan iddiaları yalanlayan Tarkan, bu kez güzel haberi gözlerinin içi gülerek verdi.

Geçtiğimiz yıl eşiyle tüp bebek tedavisine başladığı konuşulan Megastar'ın, mutlu haberi verirken gözlerinin dolduğu görüldü. Baba olacağı haberiyle hayranları başta olmak üzere sanat dünyasının ünlü isimlerini de sevince boğan Tarkan, videoda ise şunları söyledi: "Bir süredir yazılıp çiziliyor, konuyla ilgili konuşuluyor. Bize de her gün 'Doğru mu değil mi?' diye soruyorlar. 'Değil' desek de, 'Yok öyle bir şey' desek de inanmıyorlar. Demek ki hissediyorlar. Belki de haklılar. Evet, doğru. Baba oluyorum. Çok mutluyum. Paylaşmak istedim sizlerle."

ÜNLÜLERDEN TEBRİK YAĞDI
Pınar Tevetoğlu'nun 3 aylık hamile olduğu öğrenilirken bebeğin cinsiyeti merak konusu oldu. Tarkan'ın mega haberi paylaştığı videosu, 1 saatte yaklaşık 800 bin kişi tarafından beğenildi. 45 yaşındaki sanatçıyı; Deniz Seki, Gülşen, Demet Akalın, Ozan Çolakoğlu ve Deniz Çakır gibi birçok ünlü de sosyal medyadan tebrik etti.


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.