Gülnur Güneş'in makyaj güncesi

Moda tasarımcısı Gülnur Güneş, makyaj yapmayı seven isimlerden. Güneş ile buluşarak ünlü make-up artisti Serhat Şen’in yaptığı Sevgililer Günü makyajını görüntüledik ve Gülnur Hanım’ın makyaj çantasını araladık.

Gülnur Güneş'in makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler FIRAT

Fotoğraflar: Betül YAZICIOĞLU

Moda tasarımcısı Gülnur Güneş ile buluşarak Sevgililer Günü için bir makyaj çekimi gerçekleştirdik. Güneş'in makyajını ünlü make-up artisti Serhat Şen yaptı. Makyaj yapmayı çok sevdiğini söyleyen Gülnur Hanım'ın bu makyajını görüntüleyerek makyaj çantasının vazgeçilmez ürünlerini de masaya yatırdık. Güneş'in uzun yıllardır kullandığı makyaj malzemesi Nars Laguna allık ve çantasında da her zaman doğal tonlarda ruj oluyor.

KONTUR UYGULAMASI FAVORİSİ
"Ten makyajına başlamadan önce mutlaka matlaştırıcı, nemlendirici bir krem kullanırım ve baz olarak da BB Cream sürerim. Nars Barcelona Fondöten ve Laguna allık favorim. Kontur uygulamasını çok severim, özellikle de elmacık kemiklerimi belirginleştirmek için. Anastasia'nın kontur kitini kullanıyorum. Highlighter tercihim de Mac Soft & Gentle."

KIZIL TONLARINI SEVİYOR
"Göz makyajında toprak, kızıl tonlarıyla gölgeli makyaj yaparım. Huda Beauty'nin farları favorim. Gözaltı kapatıcım da Nars Radiant Creamy Concealer. Gözümün içine ve dışına siyah göz kalemi çekerim, gözlerimi belirginleştirmek için. Huda Beauty takma kirpiklerini kullanıyorum, rimelim de Sephora."

DOĞAL RENKLERİ TERCİH EDİYOR
"Dudak makyajında genellikle ten rengime yakın, doğal renkleri tercih ediyorum. Mat ruj uygularım. Smashbox'un rujlarını seviyorum. Kırmızı ruju da gece dışarı çıkacağım zaman sürüyorum, Mac Ruby Woo favorim."

MAKYÖZÜ ANLATIYOR:
"Gülnur Güneş'e sevgililer GÜNÜ konseptine uygun günlük makyajdan biraz daha abartılı bir makyaj yaptım. Teninde orta kapatıcı ürünler kullanarak porselen ten makyajı ve hilglighter ile vurgulama yaptım. Gözlerde kızıl, mürüdm tonlarıyla gölgelendirmeler yaparak takma kirpik uyguladık ve gözler ön planda olduğu için dudakları geri planda bıraktık. Altın Oran'a uygun, üçgen yüz hatlarına sahip. O yüzden çok fazla kontur uygulamasına gerek olmuyor."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.