Ayşenur Aksoy'un makyaj güncesi

Spor şık stiline uygun doğal makyaj tercihiyle dikkatimizi çeken Ayşenur Aksoy’un makyajını mercek altına aldık. Aksoy, M-M Bahçecik Kuaför’deki make-up artisti Özlem Ayas’a makyajını emanet ediyor.

Ayşenur Aksoy'un makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler FIRAT
Fotoğraflar: Betül YAZICIOĞLU

Ünlü yapımcı Fatih Aksoy'un stiliyle dikkat çeken güzel eşi Ayşenur Aksoy ile M-M Bahçecik Kuaför'de buluşarak makyajını görüntüledik. Aksoy, gündelik hayatında çok fazla makyaj yapmayı tercih etmediğini ancak özel bir yere gideceği zaman özenli makyaj yaptırmayı sevdiğini söylüyor. O zaman da ünlü make-up artisti Özlem Ayas'a makyajını emanet ediyor. Ayşenur Hanım'ın vazgeçilmez makyaj malzemesi ise Nars'ın kalem rujları...

Ayşenur Aksoy için make-up artisti Özlem Ayas, olmazsa olmazı... Aksoy, gelin makyajı da dahil 15 yıldan fazladır özel bir yere gideceği zaman makyajını Özlem Hanım'a emanet ediyor.

İNCE YAPILI FONDÖTEN TERCİH EDİYOR
"Ten makyajında baz uygularım, ürünüm de Bobbi Brown Extra Pink Glow. Fondöten sadece özel bir davete gideceksem sürerim ve ince yapılı, nemlendirici etkili ürünleri kullanıyorum. Favorim de Estee Lauder Double Wear. Allık olarak renkli tonları sevmem, bronz allık tercih ederim, Guerlain Terracotta gibi."

GÖZ MAKYAJINI BELİRGİN SEVİYOR
"Gözlerimin belirgin, büyük göründüğü makyajları tercih ediyorum, aksam bir yere gideceksem göz makyajına öncelik veriyorum. Charlotte Tilbury göz kalemi ve Mac'in mürdüm tonlarındaki farı vazgeçilmezim. Buğulu göz makyajı tercih ediyorum ve kaslarımı da Tom Ford'un kas kalemiyle boyuyorum."

DOĞAL DUDAK TONLARI FAVORİSİ
"Dudaklarım dolgun olduğu için bazen sadece bir nemlendirici ya da parlatıcı sürüyorum. Renkli ruj asla tercih etmiyorum bordo, kırmızı gibi. Charlotte Tilbury rujlarını kullanıyorum. Nars Dolce Vita da olmazsa olmaz ürünüm."

MAKYÖZÜ ANLATIYOR:
"Ayşenur Aksoy'a her zaman yaptığım makyaj aynıdır. Değişik makyaj görünümlerinden hoşlanmaz. Buğulu göz makyajı, natürel dudak, natürel ten makyajı yaparım. Özel bir hilem yok, yüzü de kemikli olduğu için kontur uygulamasına da gerek olmuyor. Bugün kahve tonlarında buğulu göz makyajı yaparak gözlerini belirginleştirdiğim gündelik bir makyaj yaptım."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.