Bianca Somer Türkmen'in makyaj güncesi

Eğlenceli seyahat paylaşımlarıyla dikkatimizi çeken, cemiyet hayatının sevilen ismi Bianca Somer Türkmen’in makyaj çantasını araladık. Bianca Hanım ile Garage Hair Levent’te buluşarak makyajını görüntüledik.

Bianca Somer Türkmen'in makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler FIRAT

Fotoğraflar: Betül YAZICIOĞLU

Cemiyet hayatının renkli ismi Bianca Somer Türkmen, günlük hayatında doğal makyajı tercih ettiğini ve kendisi için en önemli güzellik kuralının sağlıklı bir cilt olduğunu söylüyor. Kendisiyle kuaförü Garage Hair Levent'te buluşarak Mac make-up artisti Selma Usta'nın yaptığı günlük makyajı görüntüledik. Bianca Hanım, yaklaşık 2 senedir cildini lekelerden arındıran, tonunu eşitleyen beyazlatma işlemi yaptırdığını belirtti. Uzun yıllardır kullandığı vazgeçilmez güzellik ürünü ise Sephora'nın kahverengi göz kalemi.

HİGHLİGHTER UYGULAMASINI SEVİYOR
"Cildim konusunda şanslıyım, problemli bir cildim olmadığı için kapatıcı gerektiren ürünlere ihtiyacım olmuyor. Gündelik hayatımda L'Occitane BB Cream'i kullanıyorum ve kalın içerikli fondötenleri gece makyajında da tercih etmiyorum. Mac Studio Tech fondöteni çok beğeniyorum, allık tercihim de şeftali tonlarında. Ten makyajında en sevdigim ürün ise highlighter.

BELİRGİN BAKIŞLARI TERCİH EDİYOR
"Göz makyajında belirgin bakışları seviyorum, far tercihim de genellikle açık tonlarda oluyor. Mac Extra Dimension ikili göz farını çok beğeniyorum. Gece makyajında siyah tonlarını seviyorum ve eyeliner çekiyorum; gündüz ise kahverengi göz kalemini tercih ediyorum. Gözlerimde ipek kirpik var ama Dior'un maskaralarını da beğeniyorum."

DUDAK MAKYAJINDA DOĞALLIKTAN YANA
"Çocukluğumdan beri dolgun dudaklarımı saklamaya çalıştığm için ruj kullanmayı sevmiyordum, son iki senedir kullanmaya başladım. Dudak makyajında en sevdiğim uygulama da dudakların üst orta çizgisine highlighter sürülmesi. Doğal tonları tercih ediyorum. Tom Ford, Mac'in nude tonlarındaki rujlarını ve Nars'ın Orgasm'ını çok beğeniyorum."

MAKYÖZÜ ANLATIYOR:
"Bianca Somer Türkmen'e doğal gündelik hayatında rahatlıkla kullanabileceği bir makyaj yaptım. Kemikli bir yüz yapısı olduğu için onu ortaya çıkarabilecek bir ten makyajı yaptım. Dudak üstünde ve yanaklarında highlighter uyguladım. Göz makyajını kalın eyeliner ile öne çıkartarak gözlerine vurgu yaptım."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.