Ebru Erkal Kip'in makyaj güncesi

Stili ve güzelliğiyle radarımıza takılan cemiyet hayatının tanınmış simalarından Ebru Erkal Kip ile uzun yıllardır gittiği kuaförü Acar Loft’ta buluşarak makyajını görüntüledik. Kip’in makyaj çantasını da açarak kullandığı ürünleri öğrendik.

Ebru Erkal Kip'in makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler FIRAT

Fotoğraflar: Deniz TOPRAK

Cemiyet hayatının sevilen simalarından biri olan, Talya Prodüksiyon Şirketi'nin ortağı Ebru Erkal Kip'in günlük makyajını mercek altına aldık. Ebru Hanım ile uzun yıllardır gittiği kuaförü Acar Loft'ta buluşarak make-up artisti Özlem Sağıroğlu'nun yaptığı makyajı görüntüledik. Kip'in çantasında her zaman güneş kremi, allık, BB cream ve ruj bulunduğunu öğrendik.

BB KREM FAVORİSİ
"Ten makyajında 20'li yaşlarımdayken fondöteni, pudrayı kat kat sürerdim. Son zamanlarda bilinçlendikçe günlük makyajımda tenime sadece Erberian BB Cream veya Laura Mercier'nin renkli nemlendiricisini sürüyorum. Bazı özel zamanlarda Nars Natural Radiant Longwear fondöteni kullanıyorum. Nars'ın şeftali tonlarındaki allıgı da vazgeçilmezim."

KİRPİKLERE ÖNEM VERİYOR
"Göz makyajında en çok sevdiğim bol maskara uygulamak ve favori ürünüm de Givenchy Phenomen Eyes Mascara. Gölgeli göz makyajını seviyorum. Gözaltı kapatıcısı olarak Yves Saint Laurent Touche Eclat kullanıyorum. Tamamen tek renk koyu far uygulaması sevmiyorum, gölgeli göz makyajını seviyorum."

MAT RUJ TERCİH EDİYOR
"Mat ruj seviyorum, kesinlikle parlak ruj kullanmam. Dudak kalemiyle ile dudak hatlarını belirginleştirmeyi de sevmem çünkü zaten dolgun dudaklarım... Nars ve Mac'in dudak tonundaki mat rujları favorim."

MAKYÖZÜ ANLATIYOR:
"Ebru Hanım gündüz makyajında genellikle hafif, doğal dokunuşları tercih eder. Özel bir yere, davete gideceği zaman ela gözlerini ortaya çıkarttığımız , buğulu göz makyajı yapıyorum kendisine. Kızıl kahve , bakır tonlarıyla gölgelendirme yaparak, eyelineri belirginleştiriyorum. Tende elmacık kemiklerini ortaya çıkartmak için kontur yaptım ve highlighter uyguluyorum."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.