İrem Sak'ın makyaj güncesi

Sevilen oyuncu İrem Sak’ın başrol oynadığı ‘Düğüm Salonu’ filmi 16 Mart’ta vizyona girmeden önce kendisiyle buluşarak Max Factor’un ünlü make-up artisti Fezi Altun’un yaptığı makyajını mercek altına aldık. İrem Hanım ile vazgeçilmez ürünlerini de konuştuk

İrem Sak'ın makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler FIRAT

Fotoğraflar: Betül YAZICIOĞLU

Güzel oyuncu İrem Sak, 'Yalan Dünya' ve 'Güldür Güldür Show' ile tanıdığımız, eğlenceli, komik karakterleriyle hafızamızda yer edindi... Başrol oyuncusu olduğu 'Düğüm Salonu' filminde izleyeceğimiz İrem Hanım'ın makyajını, "O benim kariyerim" diye bahsettiği Max Factor make-up artisti, Fezi Altun yaptı. İrem Hanım, görsel bir iş yaptığı için makyajın onun için çok önemli olduğunu ancak set dışındaki zamanlarında günlük makyajında ise gözaltı kapatıcısı, maskara, allık ve kaş kaleminin yeterli olduğunu söyledi.

IŞILTILI TEN GÖRÜNTÜSÜNÜ SEVİYOR
"Fondöten kullanıyorum ama hafif sürerek, ton farklılıklarını minik dokunuşlarla kapatmayı tercih ediyorum. Max Factor Healthy Skin Harmony favorim oldu. Kontur ve highlighter uygulamalarını da çok seviyorum, cildimde ışıltılı dokunuşlar olunca çok beğeniyorum. En sevdiğim highlighter da Becca. Allıkta pembe tonlarını severim, Estee Lauder kullanıyorum."

GÖZ İÇİNE KALEM


"Göz makyajını yaparken Fezi'den öğrendiğimi uyguluyorum; göz kapağımın içine, göz pınarlarına siyah göz kalemi sürüyorum. Çok fark yaratıyor bakışlarımda. Nars'ın göz kalemini çok sevdim, yumuşak yapılı. Bakır ve mürdüm tonlarında far uygularım. Maskara olarak son zamanlardaki favorim Max Factor 2000 Calorie Curl Addict. Benefit'in de kaş kalemini sürerim."

NEMLENDİRİCİ ÖNEMLİ
"Dudaklarıma ruj sürmeden önce kesinlikle nemlendirici uygularım. Bioderma'nın Atoderm Lipstick'i hep çantamda olur. Mat dokulu ruj seviyorum ve ton olarak da gülkurusu, pembe tonlarını. Dudağımın rengine en yakın tonları seviyorum. Mac, Nars, Max Factor rujlarını çok beğenerek kullanıyorum."

MAKYÖZÜ ANLATIYOR:
"İrem Sak'a teninin tonuna uygun bir makyaj yapıyorum. Yoğun fondöen, pudra görüntüsünden hiç hoşlanmaz. Kontur ile şekillendirilmiş bir yüz ve ışıltılı dokunuşları seviyor. Göz makyajında toprak tonu, bakır, kızıl kahve kullanıyorum. İrem'in, makyaja çok uygun bir yüzü var,elmacık kemiklerini belirgin, göz kapağı aralığı far uygulamak için ideal. Kaşlarının rengi çok güzel sadece aralarını boyuyoruz."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.