Sonsuzluğa uğurlandılar

Uçak kazasında hayatını kaybeden Liana Kalma Hananel, Jasmin Baruh Siloni, Eda Uslu, Zeynep Coşkun ve Melike Kuvvet de ayrı cenaze törenleriyle sonsuzluğa uğurlandı.

Sonsuzluğa uğurlandılar

İran'daki kazanın kurbanları arasında olan Liana Kalma Hananel için Ulus Musevi Mezarlığı'nda cenaze töreni düzenlendi. Törene Hananel'in ailesi, eşi Erol Hananel, arkadaşları ve çok sayıda yakını katıldı. Aynı uçak kazasında yaşamını yitiren Jasmin Baruh Siloni için de Aşkenaz Musevi Cemaati Mezarlığı'nda bir tören düzenlendi. Törende Baruh'un ailesi, arkadaşları ve yakınları hazır bulundu. Zeynep Coşkun için ise memleketi Bursa'da bir tören düzenlendi. 12 Mayıs'ta dünya evine girmeye hazırlanan Coşkun'un cenazesinde gözyaşları sel oldu. Düşen jette kabin memuru olan Eda Uslu, Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camisi'nden son yolculuğuna uğurlandı. Uslu'nun cenazesi camiye getirilirken, annesi ve kız kardeşi tabut başında uzun süre gözyaşı döktü. Kazada hayatını kaybeden pilot Melike Kuvvet ise Konya'da toprağa verildi. Türk bayrağı sarılan tabutunun üstüne, askeri pilot uçuş elbisesi bırakılan Melike Kuvvet'in naaşı başında silah arkadaşları saygı nöbetinde bulundu.

Melike Kuvvet'in annesi, kızının tabutu başında uzun süre gözyaşı döktü.

Bedia Uslu

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.