Etel Baler'in makyaj güncesi

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden biri olan Etel Baler ile Beykoz Erdem Kıramer’de bir araya gelerek make-up artisti Sevgi Obuz’a yaptırdığı makyajını görüntüledik.

Etel Baler'in makyaj güncesi

Yazı:Gülçin İşler FIRAT

Fotoğraflar: Betül YAZICIOĞLU

Cemiyet hayatının her daim bakımlı, stil sahibi isimlerinden biri olan Etel Baler'in makyaj dünyasını araladık. Etel Hanım gündelik hayatında makyajı tercih etmediğini, fresh cilt görünümden hoşlandığını ancak özel bir yere gideceği zaman makyaj yaptırdığını söyledi. Cildini sabahları limon, şeker, gül suyu ve birkaç damla aloevera ile karıştırdığı suyla yıkadığını söyleyen Etel Hanım'ın en sevdiği makyaj malzemesi ise ruj ve maskara imiş. Origins'in gündüz nemlendiricisini de çok beğenerek kullanıyormuş.

FRESH GÖRÜNTÜYÜ SEVİYOR
"Ten makyajımı yaparken benim için en önemlisi cildimde ağırlık yapmaması ve cilt tonumdan uzak olmaması. Baz ya da fondöten süreceğim zaman mutlaka nemlendiricim ile karıştırırım. Baz olarak favorim Bobbi Brown Face Base. Renk veren allık sevmiyorum daha çok ışıltı veren, tenimle bütünlük içinde olan ürünleri kullanıyorum. Highlighter kullanmayı tercih ediyorum ve Mac'in ürünlerini seviyorum."

MASKARA FAVORİ ÜRÜNÜ
"Göz makyajında doğallığı seviyorum. Eyeliner sürüyorum ve onu fırça ile dağıtıyorum. Mac ve Kat Von D eyeliner'ı beğenerek kullanıyorum. Maskara çok severim, Diorshow favorim. Şu sıralar Kiko Milano'nun kirpikleri uzatan serumunu çok beğeniyorum. Far süreceğim zaman da mürdüm tonlarını tercih ediyorum."

MAT VE PARLAK RUJ UYGULUYOR
"Ruj sürmeyi çok seviyorum, çok fazla markadan rujum vardır. Dudak makyajında natürel tonları tercih ediyorum. Mat ruj da parlak ruj da severim. Bobbi Brown rujlarını favorim. Dudak kalemiyle çerçeve görüntüsünü hiç sevmem, dudaklarımın içine dudak kalemi sürerim."

MAKYÖZÜ ANLATIYOR:
"Etel Hanım,makyajda natürel görüntüyü ve sıcak tonları sever. Ten makyajında asla yüksek kapatıcılık ürünler tercih etmez. Highlighter ve kontur uygulamasının olduğu , var ile yok arasında duran ten makyajını beğenir. Burun kenarlarına yapılan kontur uygulamasını beğenir. Göz makyajını yaparken Eyeliner'i buğulu bir şekilde far ile dağıtıyorum ve dudaklarda doğal dudak rengi ruj kullanıyorum.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.