Melisa Mutlu'nun makyaj güncesi

Cemiyet hayatının sarışın, doğal güzeli Melisa Mutlu’nun makyaj dünyasını araladık. Melisa Hanım ile her zaman gittiği İstinye’deki Makyaj Trendi Beauty Pop Up Store’da buluşarak makeup artisti Hatice Saka’nın yaptığı makyajı görüntüledik.

Melisa Mutlu'nun makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler FIRAT

Fotoğraflar: Şeref YILMAZ

Melisa Mutlu, cemiyet hayatının sevilen ve güzel kadınlarından biri. Melisa Hanım için makyaj, güne enerjik başlamayı, bir nevi motivasyonunu yükseltmeyi ifade ediyor. Makyaj ürünlerinin yanı sıra, cildi hassas ve beyaz tenli olduğu için cilt bakım ürünlerinin de çok önemli olduğunu söylüyor Melisa Hanım. Shiseido Ibuki güzellik maskesinin şu an en sevdiği cilt bakımı ürünü olduğunu ve cildine çok iyi geldiğini öğreniyorum. Mutlu için Shiseido bakımları gençliğinden beri vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

PEMBE TONLAR FAVORİ
"Dudak makyajında pembe tonlarını seviyorum ve koyu renkleri, kırmızı tonlarını kendime çok yakıştırmıyorum. Rujun kalıcı olması, mat görüntü vermesi benim için önemli. Huda Beauty'nin rujları favorim

UZUN KİRPİKLERİ SEVİYOR
"Göz makyajında en sevdiğim şey göz kalemi ve uzun kirpikler... Yurtdışı seyahatlerimde mutlaka mürdüm, lacivert, mavi tonlarında göz kalemi alırım. Eyeliner'da ise kesinlikle siyah tercih ediyorum. Dior ve Nars göz kalemleri favorim. Maskarayı da üst üste birkaç farklı ürünü karıştırarak sürüyorum yeter ki uzun olsun kirpiklerim..."

RENKLİ NEMLENDİRİCİ KULLANIYOR
"Gündelik hayatımda doğal görüntüyü sevdiğim için fondöten kullanmıyorum ama mutlaka renkli nemlendirici sürerim. Shiseido Waso Color Smart Day Moisturizer vazgeçilmezim. Allık olarak şeftali, pembe bazen de bronz tonları tercih ediyorum. Nars, Mac ve Guerlain markalarının allıklarını seviyorum."

MAKYÖZÜ ANLATIYOR:
"melisa Hanım kalıp gibi duran fondöten görüntüsünden hiç hoşlanmaz. Bu sebeple ona fondöten süreceğimiz zaman bile sadece renk eşitliği sağlayacak, örtücülüğü iyi olan ürünleri kullanıyorum. Kapatıcı gerekirse lokal olarak uyguluyorum. Cildinin sağlıklı, canlı ve kusursuz görünmesini seviyor. Mavi gözlerini ortaya çıkartmak için genellikle mürdüm tonlarında siyah eyeliner ve uzun kirpiklerle göz makyajını tamamlıyorum."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.