Ivana Sert'in makyaj güncesi

Bal rengi gözleri, kemikli yüz hatlarıyla çok beğenilen bir isim olan Ivana Sert ile evinde buluşarak kendi yaptığı makyajını görüntüledik. Ivana Hanım, televizyon için de günlük hayatında da makyajını hep kendisi yapıyormuş.

Ivana Sert'in makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler FIRAT

Fotoğraflar: Betül YAZICIOĞLU

Beğenilen isimlerden biri olan Ivana Sert, makyaj yapmayı çok sevdiğini ama eski yıllara göre şimdilerde daha natürel makyajlar yaptığını söylüyor. Ivana Hanım ile evinde buluşarak kendi yaptığı günlük makyajını mercek altına aldık ve kullandığı güzellik ürünlerini öğrendik. Geçtiğimiz aylarda kendi ruj markası 'Ivana Sert Likit Ruj'u çıkaran Sert'in rujun yanı sıra olmazsa olmaz kozmetik ürünü; eyeliner...

FRESH TEN GÖRÜNTÜSÜNÜ SEVİYOR
"Eskiden yüzüme çok fazla fondöten sürerdim, şimdi ise daha az, sadece ekrana çıkacaksam uyguluyorum. Kapatıcılığı yüksek ürünleri tercih etmiyorum cildime nefes aldıran, ince yapılı fondötenler kullanıyorum. Allıkta şeftali ve pembe tonları seviyorum, favori ürünüm de Too Faced. Hem tonu çok güzel hem de ışıltı veren bir etkisi var. Highligter ve kontur olarak da favorim Becca ve Anastasia Beverly Hills."

EYELINER SÜRMEDEN ÇIKMIYOR
"Göz makyajında eyeliner'ım olmazsa olmaz... Onu sürmeden asla bir yere gitmem. Dağılmayan, kalıcılığı yüksek bir ürün olmalı. Benefit Eyeliner'i çok severek kullanıyorum. Far da kullanıyorum gündüz makyajında; pembe, gece makyajında toprak ve mürdüm tonlarını. Maskaram Max Factor, neredeyse 20 yıldır aynı ürünü kullanıyorum asla değiştirmedim. İstediğim yoğunluğu ve uzunluğu veriyor."

RUJLARI GÜN BOYUNCA KALICI
"Dudak makyajında aradığım ruju bulamadığım için kendi rujumu yarattım. Kendi adımı verdiğim Ivana Sert rujları ihtiyaçtan doğdu; kalıcılığı yüksek, mat, gün içinde dağılma, çatlama yapmıyor ve dokusu da çok hafif. Günlük makyajımda pembe tonlarını seviyorum, gece dışarı çıkacağım zaman koyu tonları tercih ediyorum. Hangi renk ruj sürersem dudaklarımda netlik olması için dudak kalemi ile dudak çizgimi belirginleştiriyorum. Dudak kaleminde Flormar, Becca, Anastasia Beverly Hills'ı beğenerek kullanıyorum."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.