Yelda Güral'ın makyaj güncesi

Cemiyet hayatının ünlü siması Yelda Güral ile kuaförü Acar Loft’ta buluşarak gündelik makyajını mercek altına aldık. Yelda Hanım’ın makyaj çantasını da aralayarak kullandığı ürünleri öğrendik.

Yelda Güral'ın makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler FIRAT

Fotoğraflar : Şeref YILMAZ

Cemiyet hayatının güzel kadınlarından biri olan, üç çocuk annesi Yelda Güral, makyaj yapmayı da yaptırmayı da çok seven biri. Güral ile beş yıldır gittiği Acar Loft'ta buluşarak ünlü isimlerin makyaj artisti Özlem Sağıroğlu'nun yaptığı makyajı görüntüledik. Yelda Hanım'ın en sevdiği şey makyaj malzemesi satın almakmış ve vazgeçemediği kozmetik ürünü ise Dior'un fondötenleri...

BUĞULU GÖZ MAKYAJI YAPTIRIYOR
"Göz makyajında gündüz ise şeftali, bakır; gece ise mürdüm tonlarını tercih ediyorum. Buğulu göz makyajını çok sevdiğim için kalem bile çeksem mutlaka kalemi dağıtırım. Keskin hatlı göz kalemi duruşunu sevmem. Gözlerimin içine göz kalemi çekiyorum. Maskara kullanmayı da çok seviyorum, Dior Addict kullanıyorum. Mac'in göz farları ve göz kalemleri favorim."

BRONZ TONLARI SEVİYOR
"Ten makyajında elmacık kemiklerini belirginleştiren kontur uygulamasını çok severim. Favori ürünüm Dior Nude Air fondöten, kapatıcılığı yüksek ve yapısı da hafif. Highlighter'ım Anastasia Beverly Hills Glow Kit. Allıkta da bronz ve şeftali tonlarını beğeniyorum Sleek markası favorim. Gün içinde ise fondöten yerine pudra kullanırım onda da tercihim Dior markasından yana oluyor."

DOĞAL TONLAR FAVORİSİ
"Dudak makyajında mat tonları tercih ediyorum, parlak ve ışıltılı görünümleri sevmem. Dudak kalemi de kullanmıyorum. Şeftali, açık pembe ve nude tonlarını tercih ediyorum genellikle. Mac, Nars ve Dior rujlarını seviyorum. Gece makyajımda ise mutlaka kırmızı ruj sürerim ve Mac Russian Red."

MAKYÖZÜ ANLATIYOR: "Yelda Hanım genellikle günlük makyajında şeftali tonlarını tercih eder. Gece de mürdüm tonlarındaki farları kullanarak yaptığımız buğulu göz makyajını seviyor. Gözleri çok güzel, ben de çok yoğun bir makyaj yapmadan onları ortaya çıkartıyorum. Dudakları da dolgun ve biçimli, nude ve şeftali tonları kullanıyorum. Gece makyajında dekoltesi varsa mutlaka kırmızı ruj uygularım. Dudaklara ağırlık veririz. Kaşlarını da boyayarak netleştiriyorum.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.