Bahar Şer'in makyaj güncesi

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden biri olan Bahar Şer ile M-M Bahçecik Ulus Kuaför’de buluşarak makyajını görüntüledik ve kullandığı makyaj ürünlerini öğrendik.

Bahar Şer'in makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler FIRAT
Fotoğraflar: Kaan TÜRKER

Bahar Şer, bronz görüntüyü seven ve bu görüntüsünü de yıl boyunca koruyan cemiyet hayatının ünlü isimlerinden biri. Bahar Hanım, gündelik hayatında neredeyse hiç makyaj yapmadığını ama özel bir geceye ya da düğüne gideceği zaman makyajın hakkını vererek, takma kirpik bile taktırdığını söylüyor. Şer ile uzun yıllardır gittiği M-M Bahçecik Ulus Kuaför'de buluşarak make-up artisti Özlem Ayaz'ın yaptığı makyajı görüntüledik.

Bahar Şer, 21 yıldır makyajını M-M Bahçecik ulus Kuaför'deki make-up artisti Özlem Ayaz'a yaptırıyor. Şer, Ayaz'dan başka kimseye makyaj yaptırmadığını ve ona çok güvendiğini söylüyor.

BRONZ GÖRÜNTÜYÜ SEVİYOR
"Tenimde benim için en önemlisi cilt bakımı ve uzun yıllardır La Mer ürünlerini kullanıyorum. Makyajda ise bronz görüntüyü seviyorum; favorim de Guerlain Terracotta. Chanel Pudra kullanıyorum. Highlighter olarak da Benefit Gold Rush'ı çok sevdim."

SMOKEY EYES FAVORS
"Makyajda her zaman göz makyajına ağırlık verilmesini tercih ediyorum. Smokey Eyes göz makyajını seviyorum. Anastasia Beverly Hills göz kalemleri favorim. Maskara olarak da Chanel ve Dior tercih ediyorum. Gözaltına da Chanel'in aydınlatıcısını kullanıyorum."

DOĞAL TONLARI TERCİH EDİYOR
"Dudak makyajında belirgin görüntüleri sevmediğim için dudak kalemi hiç kullanmam. Ruj sürüyorum ama çok renkli dudak makyajını yapmam. Mat ve nude tonları tercih ediyorum. Mac Cremesheen Glass favorim, La Mer Lip Balm da vazgeçilmezimdir."

MAKYÖZÜ ANLATIYOR:
"Bahar Hanım sadece bir düğüne ya da çok özel bir akşam davetine gideceği zaman makyaj yaptırıyor. O zaman da makyajın hakkını verir, hatta kirpik bile takıyoruz. Teni bronz olduğu için çok fazla kontur uygulamasını yapmıyorum, cildinde bütünlük sağlıyorum. Eyeliner sürerek kalem ile dağıtıyorum ve buğulu göz makyajı yapıyorum. Dudaklarda da şeffaf tonlar kullanıyoruz."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.